HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ZAAL | Uitnodiging oefenavond voor tweede vrouwenteam

Geef je nu op via zaalvoetbal@fcrijnvogels.nl 

Sinds dit seizoen is FC Rijnvogels ook actief in het zaalvoetbal. In de zomer van vorig jaar kon het bestuur met trots aankondigen dat het de proef op de som ging nemen en FC Rijnvogels Vrouwen 1 ging inschrijven voor het zaalseizoen. Dit is een daverend succes gebleken.

Er is veel interesse in het zaalvoetbal bij FC Rijnvogels. Het is onder andere de intentie om een tweede vrouwenteam op te gaan starten, hierbij zoeken we nog spelers om dit team compleet te maken. Daarom organiseren we op woensdagavond 13 maart tussen 20.00 en 21.00 uur een open spelavond in Sporthal Rijnsoever, de hal waar Rijnvogels haar thuiswedstrijden speelt. Ben jij 18 jaar of ouder en wil je 1x per week lekker een wedstrijdje spelen in de zaalcompetitie? Geef je dan voor maandag 11 maart op via zaalvoetbal@fcrijnvogels.nl. Het is fijn als je in de mail vermeld wat je voetbalervaring is en of je al actief bent bij een andere club, al is dit absoluut niet leidend. Iedereen is welkom. Wees er snel bij want vol is vol.

Er is in Sporthal Rijnsoever na de open avond gelegenheid om te douchen. Zelf voetbalkleding en geschikte zaalschoenen meenemen.

Voor wie is deze avond: voetbalsters ouders dan 18 jaar
Wat gaan we doen: onderlinge partijspellen in de zaal
Waar: Sporthal Rijnsoever (Jacob Catsstraat 25 in Katwijk aan Zee)
Wanneer: Woensdag 13 maart
Tijd: 20.00 tot 21.00 uur (uiterlijk 19.45 uur aanwezig)
Opgeven via: zaalvoetbal@fcrijnvogels.nl

28/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media