HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ZAAL | Onze nieuwste afdeling is er klaar voor!

Voor de zomer kon het bestuur van FC Rijnvogels met gepaste trots melden dat het is gestart met een zaalvoetbalafdeling. Een primeur in het voetbalgekke Katwijk waar de clubs nu (nog) vooral op het veld furore maken. Er is in de zomerstop hard gewerkt om alles zo optimaal mogelijk te regelen en dat is hartstikke goed gelukt. Dit seizoen wordt als proefperiode gebruikt om te kijken wat de mogelijkheden zijn en of het bevalt. Regelmatig zullen we nieuwsberichten delen over onze zaalvoetbalafdeling, want het doel is uiteindelijk om uit te breiden.

Initiator Anique van der Klaauw heeft een leuk team om zich heen verzameld met voornamelijk speelsters met een FC Rijnvogels verleden, of speelsters die al langere tijd in de zaal actief zijn. De thuiswedstrijden worden dit seizoen gespeeld in Sporthal Rijnsoever in Katwijk aan Zee. Het nieuwe avontuur laat inmiddels niet meer zo lang op zich wachten want op woensdag 6 september is het dan eindelijk zover. Dan wordt er om 21.00 uur voor de KNVB Beker afgetrapt tegen SV Nootdorp VR1. Een week later staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, dan start de najaarscompetitie tegen Lugdunum uit Leiden. Ook dan gaat de bal in Sporthal Rijnsoever om 21.00 uur weer rollen. De thuiswedstrijden worden altijd op woensdag gespeeld, de uitwedstrijden variëren van maandag, woensdag tot vrijdag.

Het team is keurig netjes aangekleed door Wimper XL, hoofdsponsor van de zaalvoetbalafdeling. WimperXL is koploper als het gaat om schoonheidsspecialisme, heeft een online groothandel in beautyproducten en is gespecialiseerd in wimpers, wenkbrauwen en nog veel meer! We zijn trots dat WimperXL, al jaren een trouwe sponsor van FC Rijnvogels, haar naam heeft willen verbinden aan de zaalvoetbal. Neem snel een kijkje op www.wimperxl.nl 

Op de teamfoto:
Achterste rij v.l.n.r: Tamara Schaafstra – Tirza Kromhout – Anique van der Klaauw – Wilan Gies Broesterhuizen
Voorste rij vl.n.r: Jaclyn Leiwakabessy – Leonie Heijmans – Anna Parlevliet

28/08/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media