HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ZAAL | FC Rijnvogels gaat starten met zaalvoetbal afdeling

Met trots kan het bestuur van FC Rijnvogels mededelen dat het een nieuwe tak aan onze voetbalafdelingen zal gaan toevoegen. Vanaf komend seizoen zal het eerste zaalvoetbalteam onder de vlag van FC Rijnvogels haar wedstrijden gaan spelen. Een mooi unicum in onze voetbalgekke gemeente en daar zijn we trots op.

FC Rijnvogels zal mee gaan doen in de vrouwencompetitie en op woensdagavonden haar thuiswedstrijden gaan spelen in Sporthal Rijnsoever. Onder leiding van initiatiefnemer Anique van der Klaauw is er een team samengesteld wat een mooie mix is van oud-leden, nieuwe leden maar ook speelsters die het veldvoetbal even vaarwel zeggen maar toch graag wekelijks willen blijven voetballen. Komend seizoen gaat ‘Vrouwen 1’ de proef op de som nemen en uiteindelijk is het de wens om de afdeling uit te breiden met meerdere mannen- en vrouwenteams.

We zijn erg blij dat we de afgelopen maanden mooie stappen hebben weten te zetten met dit leuke nieuwe project en daarbij is veel dank verschuldigd aan het meedenken vanuit de club, de kledingshop voor het helpen met de nieuwe tenues en met WimperXL als sponsor voor het eerste zaalvoetbalteam in de geschiedenis van FC Rijnvogels.

Wil je meer informatie of heb je vragen over het nieuw gevormde zaalvoetbalteam? Stuur dan een mailtje naar zaalvoetbal@fcrijnvogels.nl

Bestuur FC Rijnvogels

07/06/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media