HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

WOTM | Myrthe Korstanje met een wereldgoal belangrijk tegen Berkel

Gastspeelster Linda van der Voet en Vrouwen 1 speelster Myrthe Korstanje in de hoofdrol tegen Berkel

Het werd een onvergetelijke middag voor gastspeelster Linda van der Voet. Zij stond in de spotlights bij de wedstrijd van Vrouwen 1 tegen CVV Berkel. Het werd een keurige 4-1 overwinning en zij was het die ons vlaggenschip de juiste richting op wees door vanaf de aftrap, onder uitstekend live verslag van stadion speaker Gerard Bol, met een geweldige solo het net van de tegenstander te laten trillen. Het bleek een geweldige inspiratiebron voor onze meiden, want de trekker werd liefst vier keer overgehaald op deze zonnige zaterdagmiddag. Na de wedstrijd op de bank te hebben beleefd stond er voor Linda nog een lekker patatje klaar met een snackie in het sponsorhome en na een lekker colaatje mocht ze nog even naar voren komen en werd de bal met alle handtekeningen en een mooie oorkonde in ontvangst genomen.

Ook mocht ze op de foto met speelster van de wedstrijd Myrthe Korstanje. De 19-jarige middenvelder beleeft een uitstekend debuutseizoen in Katwijk aan den Rijn en voelt zich thuis op De Kooltuin. In de zomer is zij overgekomen van ADO Den Haag, heeft haar kans in de basis gepakt en is een geweldige aanwinst gebleken. Zowel binnen het veld met haar vaardigheden in het positiespel in de kleine ruimte als met haar enthousiasme in deze leuke spelersgroep. Myrthe is helemaal opgebloeid op De Kooltuin en deze wedstrijd zette zij dat nog maar eens luister bij door in de slotminuut van grote afstand te scoren. Een heerlijke knal in de kruising en de kers op de taart voor haar sterke wedstrijd. Naast op de foto met Linda ontving Myrthe ook een verwenpakket van sponsor WimperXL en een mooie bos bloemen van Kralt Bloemenhandel BV. We zijn trots op je Myrthe!

We feliciteren Myrthe met haar uitverkiezing tot speelster van de wedstrijd en hebben genoten van Linda als gastspeelster!

04/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media