HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Woensdag 11 april Sponsorloop op De Kooltuin!

De sponsorloop vindt dit jaar plaats op woensdag 11 april. Er is dit jaar, naast de prijs per leeftijdscategorie voor het hoogste sponsorbedrag, nog een hoofdprijs voor het team dat het hoogste sponsorbedrag ophaalt: een supercool teamuitje. Wat dat is dat blijft nog even een verrassing ( want dat is helemaal afhankelijk van de leeftijd van de kinderen die winnen). De sponsorformulieren liggen al in de bakjes van de trainers van de kabouters, mini’s, JO-9 t/m JO-11 en de MO11. Maar de JO13 en de MO13 mogen natuurlijk ook meedoen…

We zullen weer een gaaf parcours uitzetten voor de sportievelingen. Dit parcours wordt weer mede mogelijk gemaakt door stichting “het Rijnvogelsgevoel”. Deze grote groep van Sponsoren draagt de vereniging een warm hart toe en wilde gelukkig ook dit jaar weer een bijdrage leveren om de sponsorloop extra leuk te maken. In alle geledingen van de club probeert de stichting zijn steentje bij te dragen. Van het aankleden van de scheidsrechters en onze keepers tot het bijstaan in de Familiedagen en activiteiten van onze supportersvereniging en evenementencommissie.
Helemaal top!

Vorig seizoen werd de Rijnvogelloop een groot succes en werd van de opbrengst o.a. een prachtige airhockey-tafel aangeschaft voor in de jeugdkantine. We hopen dan ook op een supergrote opkomst en gigantische gulle sponsors!

08/04/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media