HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Wim de Jong nieuwe hoofdtrainer Vrouwen 1

Wim de Jong nieuwe trainer Rijnvogels vrouwen 


Met ingang van aankomend seizoen zal Wim de Jong (50) de eindverantwoordelijke zijn van de kersverse topklasser. De oefenmeester uit Bennebroek neemt het stokje over van Wim Bouckaert, die na drie succesvolle seizoenen afscheid neemt met de titel in de hoofdklasse en bij de Ajax vrouwen en bij de Ajax jeugd aan de slag gaat. 


De Jong is een bekende voetbalnaam in de Bollenstreek. De geboren Haarlemmer was rond de eeuwwisseling zeven seizoenen actief bij VV Noordwijk en pakte daar in het seizoen 1998/1999 de titel in de Hoofdklasse A, destijds het walhalla van het amateurvoetbal. Nu, ongeveer twintig jaar later, keert hij terug in de regio als hoofdtrainer van FC Rijnvogels. 
Wim de Jong is in het dagelijks leven eigenaar van het bedrijf Vita-Jong. Hier verzorgt de voormalig middenvelder werkzaamheden als personal trainer, maar ook geeft hij loop- en bootcamptrainingen. Daarnaast is hij parttime werkzaam bij de KWF Kankerbestrijding. 


Als trainer behaalde De Jong al op jonge leeftijd zijn TC3 en TC2 diploma en heeft sindsdien vele uren op het trainingsveld gemaakt. Momenteel is hij technisch coördinator bij BSM uit Bennebroek, waar hij verantwoordelijk is voor de jeugdopleiding en daar uitstekend werk heeft verricht. Na een paar gesprekken waren de club, de trainer en de spelersgroep ervan overtuigd dat Wim de juiste man op de juiste plaats is. 


Allereerst willen wij Wim Bouckaert bedanken voor zijn fantastische werkzaamheden bij FC Rijnvogels. Hij heeft met zijn staf een fantastische basis gelegd om door te groeien. Wij feliciteren Wim de Jong als nieuwe hoofdtrainer van de Rijnvogels vrouwen, heten hem welkom bij onze prachtige club en wensen hem heel veel succes toe bij zijn werkzaamheden. 


Technische commissie FC Rijnvogels

03/07/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media