HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Wim Bouckaert ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Vrouwen 1

Naast hard werken op het trainingsveld, werken aan de teambuilding en genieten van het prachtige weer zijn er ook vele gesprekken gevoerd op het trainingskamp in Albufeira. De technische commissie is dan ook erg verheugd te melden dat hoofdtrainer Wim Bouckaert ook volgend seizoen de scepter zal zwaaien op De Kooltuin. 


De 55-jarige Lissenaar zal in de zomer van 2019 beginnen aan zijn vierde seizoen als eindverantwoordelijke bij de vrouwen van FC Rijnvogels en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In het eerste seizoen wist hij met zijn team te promoveren naar de hoofdklasse en het jaar daarna een knappe zesde plaats bij het debuut op dit niveau te bewerkstelligen. Ook dit seizoen gaat het tot nu toe crescendo. In de winterstop bezet het team de koppositie in de hoofdklasse met drie punten voorsprong op concurrenten Berkel en Barendrecht. 


We zijn erg blij dat onze hoofdtrainer als eerste heeft bijgetekend voor aankomend seizoen, dat geeft duidelijkheid en voor de route die Rijnvogels wil bewandelen. We feliciteren Wim, naast hoofdtrainer bij FC Rijnvogels ook werkzaam als techniektrainer in de jeugdopleiding van Ajax, met zijn vernieuwde verbintenis en wensen hem veel succes toe. 


Technische commissie vrouwenafdeling FC Rijnvogels 

28/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media