HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Wim Bouckaert en FC Rijnvogels verlengen de samenwerking

Hoofdtrainer Wim Bouckaert zal ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke zijn bij het vlaggenschip van de vrouwenafdeling van FC Rijnvogels. Het gaat zijn derde seizoen worden op De Kooltuin. Beide partijen zijn een contractverlenging voor een seizoen overeengekomen. Ook komend seizoen zal hij zijn diensten bij FC Rijnvogels weer combineren met het jeugdtrainerschap bij Ajax.
Nadat de Lissenaar in zijn eerste seizoen direct de historische promotie naar de hoofdklasse met zijn team bewerkstelligde, moest het dit seizoen voor Rijnvogels op onbekend terein gaan gebeuren. Het debuut in de hoofdklasse was zwaar, maar is zeker te weten een succesverhaal geworden. Met nog een wedstrijd voor de boeg staat Vrouwen 1 op een keurige zesde plaats. Het linkerrijtje lonkt dus.
Met de contractverlenging van Wim Bouckaert hoopt de technische commissie en het bestuur van FC Rijnvogels door te bouwen naar een nog mooiere toekomst voor het eerste elftal en volgend seizoen nog sterker voor de dag te komen. De komende weken hopen we invulling te geven aan de rest van de technische staf.  We wensen Wim heel veel succes en plezier in het lopende en aankomende seizoen.
Technische commissie FC Rijnvogels vrouwenafdeling

23/05/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media