HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Wie kan het en durft?

RTV Katwijk Sport zoekt radioverslaggever met FC Rijnvogels hart

RTV Katwijk Sport is al decennia lang hét sportprogramma van de lokale omroep. Op zaterdag trekken allerlei verslaggevers het land in om verslag te doen van de voetbalclubs in de KRV-gemeenten. Per direct is de sportredactie op zoek naar een radioverslaggever, specifiek voor de thuis- en/of uit wedstrijden van FC Rijnvogels. Er wordt gewerkt met een rooster op basis waarvan je zelf kunt aangeven op welke data je beschikbaar bent.

Wat vragen we? Ben jij meer dan een supporter en sta je geregeld langs de lijn bij FC Rijnvogels? Durf je jouw beelden van de wedstrijd op de juiste toon te delen met talloze luisteraars en na afloop de hoofdtrainer of een speler de hemd van het lijf te vragen? Reageer dan meteen op deze vacature. Radio-ervaring is niet vereist. Gevoel voor de bal, betrouwbaarheid en flexibiliteit des te meer.

Wat bieden we? Wij zorgen voor goede apparatuur, begeleiding en eventueel een reiskostenvergoeding. Je komt terecht in een geoliede organisatie waarbij het principe geldt van afspraak = afspraak. Het sportteam bestaat uit circa 25 enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd van 20-60 jaar.

Is jouw stem straks in de huiskamers te horen? Meer weten of behoefte aan een vrijblijvende kennismaking? Stuur een bericht naar de coördinator van RTV Katwijk Sport, Jaap Kloos (j.kloos@hetnet.nl) of WhatsApp met GSM 06 497 12515.

 

16/10/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media