HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwenselectie | Vrouwen 1 en 2 dit weekend op trainingskamp

Het seizoen is voor onze vrouwentak inmiddels ook in volle gang en we zijn inmiddels in de tweede week van de voorbereiding beland. De vrouwenselectie heeft een aardige metamorfose ondergaan. Waar vorig seizoen er nog weleens personeelstekort was, is de selectie nu flink uitgebreid en in de kwaliteit vooruit gegaan. Voor zowel het eerste als het tweede is er als doelstelling gesteld om mee te gaan doen om de hoogste plekken in de competitie. Dit jaar gaat de selectie ook op trainingskamp in de voorbereiding. Aankomend weekend wordt er afgereisd naar het oosten des lands en wordt er intrek genomen in het dorpje Beers, vlakbij Cuijk en onder de rook van Nijmegen.

Vrouwen 1 en Vrouwen 2 zullen van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 20 augustus verblijven in de groepsaccommodatie ‘Bij Ceulemans’ en op de grens van Brabant en Gelderland gaat het drie dagen lang gaan werken aan de teambuilding en doorbouwen aan het ontwikkelen van het veldspel. Er wordt in Beers getraind op de velden van HBV. De Beerse voetbalvereniging heeft geheel belangeloos haar sportpark beschikbaar gesteld en daar zijn we ze uiteraard heel dankbaar voor. Op vrijdag 18 augustus wordt er om 11.30 uur getraind en op zaterdag 19 augustus gaat het harde werk verder vanaf 11.00 uur. Tevens wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tegen het eerste vrouwenelftal van HBV. De oefenwedstrijd tegen de geel-witten is op vrijdagavond en de bal gaat rollen om 19.30 uur. Naast enkele teambuildingsactiviteiten wordt het trainingskamp op zondag afgesloten met om 12.00 uur een wedstrijd tegen SV Orion voor Vrouwen 2 en Vrouwen 1 zal om 14.30 uur de degens kruisen met zondag hoofdklasser VV Trekvogels, dat vorig seizoen op een haar na promotie naar de Topklasse wist mis te lopen. Beide clubs huisvesten in Nijmegen.

Ook via deze weg zijn we alle clubs en in het speciaal HBV Beers heel erg dankbaar voor hun warme welkom en het beschikbaar stellen van de velden en accommodatie. We gaan er drie fantastische dagen van maken.

 

16/08/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media