HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VROUWEN 1 | Wim Bouckaert terug als hoofdtrainer bij FC Rijnvogels

Na een jaar afwezigheid is Wim Bouckaert terug als hoofdtrainer bij FC Rijnvogels. De 56-jarige Lissenaar moest vorig seizoen de samenwerking stop zetten vanwege een prachtige kans om als assistent- en techniektrainer aan de slag te gaan bij de beloften van de Ajax vrouwen. Na de zomer zal hij beide jobs combineren en volgt hij Wim de Jong op bij de ambitieuze topklasser.

 

Wim Bouckaert begon in het seizoen 2016/2017 op De Kooltuin, na in de regio naam gemaakt te hebben bij FC Lisse, UDO en Ter Leede en niet in de laatste plaats met zijn voetbalacademie Soccersklls / Soccerskills4grils. Rijnvogels was daarvoor gepromoveerd naar de 1e klasse en had de districtsbeker gewonnen. De oefenmeester zette het succesverhaal voort en ging bouwen aan de volgende stap op de ladder van het vrouwenvoetbal. Dit ging voortvarend en met twee promoties in drie seizoenen werd een droom werkelijkheid: FC Rijnvogels in de Topklasse, het walhalla van het vrouwenvoetbal. In het seizoen 2020/2021 is Wim weer terug van de partij en gaat hij zijn vierde seizoen als hoofdtrainer in.

 

 

Aankomend seizoen zal Wim weer geassisteerd worden door Philip van den Eijkel. Die ook een nieuwe verbintenis zal tekenen en zijn zevende seizoen bij het vlaggenschip van de vrouwenafdeling in gaat.

 

 

Wij zijn erg blij en trots dat de samenwerking met Wim Bouckaert weer nieuw leven wordt ingeblazen en wensen hem opnieuw veel plezier en succes bij onze mooie vereniging. We gaan samen verder bouwen aan een mooie toekomst op De Kooltuin.

 

 

Technische commissie FC Rijnvogels

18/06/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media