HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VROUWEN 1 | Technisch ontwerp & tekenbureau AVD nieuwe hoofdsponsor Vrouwenafdeling

Eitens Transport en ING bank nieuwe subsponsoren bij ons vlaggenschip 

Met trots kan het bestuur van FC Rijnvogels melden dat Technisch ontwerp & tekenbureau AVD, Marco Eitens Transport en de ING bank met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofd- en subsponsoren zijn van ons vlaggenschip bij de vrouwen. De ambitie van FC Rijnvogels is om op lange termijn structureel plaats te nemen in de top van het vrouwenvoetbal. Het is dan ook te raden dat het erg blij is met de langlopende verbintenissen die afgelopen weekend zijn gesloten met alle partijen die passen bij de plannen voor de komende jaren.

Woord van dank aan WimperXL! 
Waar een nieuwe hoofdsponsor zich aandient, nemen we met pijn in ons hart afscheid van WimperXL . De afgelopen vier seizoenen hebben we ontzettend veel plezier gehad met elkaar, lief en leed gedeeld en is de band tussen het team en eigenaar Corina Muller heel hecht geworden. Het is dan ook een afscheid met een lach en een traan. Het is moeilijk om in woorden uit te drukken hoeveel Corina voor het eerste elftal betekend heeft. Alle uitingen van lof zijn daarbij op zijn plaats. Als dank voor alle mooie jaren, fijne momenten en prachtige herinneringen blijft het logo van WimperXL zichtbaar op de wedstrijdbroeken van het eerste elftal. Want het team en WimperXL zijn voor altijd aan elkaar verbonden en dat moet nog lang zo blijven.

Neem snel een kijkje op: www.wimperxl.nl 

Hoofdsponsor | Technisch ontwerp & tekenbureau AVD
Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD is een praktisch technisch onafhankelijk bureau (dat meer doet dan alleen installatie-techniek). De opdrachtgevers komen met vragen uit de (complexe) woning- en utiliteitsbouw, maar ook uit de industrie. AVD ontwerpt geen installatie, maar een comfortabel energiezuinig binnenklimaat. Technisch advies-, ontwerp en calculatiebureau AVD is een onderneming gespecialiseerd in het calculeren, ontwerpen en engineeren van werktuigbouwkundige installaties in de ruimste zin van het woord met bijna 30 jaar ervaring. Het bedrijf kan in de behoeften voorzien en elke onderneming op het gebied van werktuigbouwkundige calculaties veel tijd besparen. Drijvende kracht achter is Arie van Duijvenbode, sinds 1986 werkzaam in de installatiebranche en een bekend gezicht binnen FC Rijnvogels. Het bestuur van FC Rijnvogels is erg trots het een echte clubman heeft weten te binden als hoofdsponsor van de vrouwenafdeling.

Neem snel een kijkje op: www.technischadviesbureau-avd.nl

Subsponsor | Marco Eitens Transport 
Marco Eitens Transport is gespecialiseerd in de distributietransport, koel- en vers transport en het transport van luchtvracht. Het bedrijf heeft de laatste jaren een geweldige groei doorgemaakt. De Kooltuin en FC Rijnvogels hebben in minstens hetzelfde recordtempo een plekje in het hart van Marco veroverd en ook het vrouwenvoetbal draagt hij een warm hart toe. Al sinds 2018 is hij de trotse sponsor van de winterjassen waar zijn logo op de rug staat. Deze worden met trots gedragen. Het afgelopen half jaar prijkte Marco Eitens Transport ook op de rug van de thuistenues van Vrouwen 1. Een goed huwelijk moet in tact blijven en dus zal Marco Eitens Transport ook de komende jaren als subsponsor aan de vrouwenafdeling verbonden blijven.

Neem snel een kijkje bij Marco Eitens Transport

Subsponsor | ING Bank
De samenwerking tussen FC Rijnvogels is in jaren al niet meer op één hand te tellen. In oktober van 2020 is het sponsorcontract met de club ook nog eens met drie jaar verlengd. Trots is dan ook op zijn plaats dat nu ook het vertrouwen in de organisatie rondom het vrouwenvoetbal is uitgesproken. Met recht draagt de ING Bank de titel ‘hoofdsponsor van het amateurvoetbal’. Afgelopen seizoen heeft de bank bij meer dan 500 amateurverenigingen haar sponsorcontract verlengd, ondanks dat het moeilijke tijden waren door de pandemie. ING vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van het amateurvoetbal. Zij zijn de basis van het Nederlandse voetbal en ook in het vrouwenvoetbal is daar nog veel winst in te behalen. FC Rijnvogels wil daarin voorop lopen en dat doet het ook. Een betere match bestaat niet en dus zal de ING Bank komend seizoen op de onderrug van de Rijnvogels shirts te zien zijn.

Neem snel een kijkje op www.ing.nl

Wij danken de bedrijven voor het vertrouwen in het vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels. Ons vlaggenschip is dit seizoen in de Topklasse op een vierde plaats geëindigd en daar zijn we ontzettend trots op. De nummer 4 van Nederland wilt dit succes stabiliseren en uitbouwen, want de club zit ook hier nog lang niet aan haar plafond.

Bestuur FC Rijnvogels

 

 

06/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media