HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 speelt de derby tegen Ter Leede VR2

De boog staat weer gespannen bij FC Rijnvogels. Na een  hele lange winterstop is de hoofdklasse weer in volle gang. De eerste officiële thuiswedstrijd van 2019 staat op de rol en dat is gelijk een geweldig affiche.  De derby tegen buurvrouw Ter Leede staat namelijk op het programma. Een wedstrijd met extra sentiment omdat veel spelers een rood-gele of rood-witte connectie uit het verleden met zich meedragen.

Vorige week wist Rijnvogels goed uit de startblokken te komen. Een klinkende 0-6 overwinning op Odysseus uit Utrecht betekende dat het wel goed zit met de scoringsdrift bij de Rijnvogels. En ondanks de hevige wind, die vrij spel had op sportcomplex Olympus. Romy Scherpenzeel en Ramona van der Harst  wisten beiden  tweemaal de trekker over te halen terwijl Jannette van Belen en uitblinker Wilan Gies Broesterhuizen eenmaal het net wisten te vinden. Een prima hervatting dus van de Kooltuinbewoners.

Ook Ter Leede is goed uit de winterstop gekomen. Hoewel de rode lantaarn nog steeds in het bezit is, moet de overwinning tegen concurrent Reiger Boys als een flinke zet in de rug voelen voor de jeugdige ploeg van coach Arry Willemse. Nu het puntentotaal op negen staat, voelen Klarenbeek, Reiger Boys en Odysseus de hete adem van de dames uit Sassenheim in de nek.

Het beloofd een heet middagje te worden op De Kooltuin. Waar de punten voor beide teams broodnodig zijn. Het is en blijft een derby en daarin gebeuren altijd dingen die je niet verwacht. Sentiment, eerzucht en de hiërarchie in de regio staat op het spel.

Wie gaat er als winnaar uit de strijd komen? 

Bekijk hier het programmaboekje voor zaterdag 16 februari 

13/02/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media