HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 sluit kalenderjaar feestelijk af

Afgelopen zaterdag 10 december heeft Vrouwen 1 na de knappe 1-4 overwinning op Berkel de eerste seizoenshelft op gezellige wijze met z’n allen afgesloten. In café Bacchus stond voor de meiden een heerlijk arrangement klaar met uitstekend eten en natuurlijk een drankje voor het fijne half jaar wat samen is bewerkstelligd.

Café Bacchus is met een nieuw concept op de markt gekomen met onder andere tapas op thuisbezorgd.nl en dat is de meiden en staf uitstekend bevallen. Er stond een lopend buffet klaar met allerlei heerlijke lekkernijen. Van sushi tot aan salade, allerlei soorten broodjes, spareribs, saté, pulled pork en nog veel meer smakelijke gerechten. Met maar liefst 35 personen kon iedereen de buikjes rond eten want er was meer dan genoeg voor iedereen.

Na het eten werden de tafels aan de kant geschoven en vlogen de drankjes (wat ook keurig bij het arrangement zat inbegrepen) als zoete broodjes over de toonbank. De karaoke werd met zangkunsten naar een geheel ander niveau getild en het werd één groot feest.

We bedanken onze meiden voor een geslaagde eerste seizoenshelft en natuurlijk Café Bacchus voor de uitstekende ontvangst en verzorging. Tot in de tweede seizoenshelft!

Breng eens een bezoek aan café Bacchus of bestel eten via de Thuisbezorgd app!

Café Bacchus
Koningin Wilhelminastraat 14B
2225 BA Katwijk

Telefoon: 071-523 89 86

foto van FC Rijnvogels Dames en Meiden voetbal.

14/12/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media