HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 schrijft geschiedenis en speelt volgend seizoen in de hoofdklasse!!

Zonder te spelen is Rijnvogels voor het eerste in de geschiedenis gepromoveerd naar de hoofdklasse zaterdag. Doordat RKHVV, dat uit de topklasse degradeerde, volgend seizoen geen landelijke voetbal meer speelt is er een extra plek vrij gekomen in de hoofdklasse.

Na de verloren finale tegen Ter Leede is dit een geweldige opsteker voor dit team. Drie seizoenen geleden zijn we begonnen aan een nieuw project en nu doorgestoten van de tweede klasse naar de hoofdklasse. Een prestatie van wereldformaat.

Des te meer met in het achterhoofd dat Rijnvogels de laatste tien weken met slechts elf of twaalf fitte spelers het seizoen heeft afgemaakt, meiden tot over hun pijngrens zijn gegaan en alles gegeven hebben om samen dit doel te bereiken. En ook volgend seizoen zullen we er staan. Het team wordt aangevuld met enkele fantastische aanwinsten en het grootste gedeelte van de groep blijft in tact.

Rijnvogels is trots op deze meiden en staf, die geschiedenis hebben geschreven. Nog nooit was de club actief in de hoofdklasse. We willen iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen de afgelopen jaren om deze fantastische stap te zetten. Het kippenvel staat dik op de armen!

06/06/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media