HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 krijgt Klarenbeek op bezoek

Met nog acht wedstrijden te gaan bevat de voorsprong op nummer twee Berkel voor ons vlaggenschip bij de vrouwen evenveel punten. Een prachtige voorsprong, maar geen reden om de lauweren te gaan rusten. Integendeel zelfs, het zal er nog een schepje bovenop moeten gaan doen. Elke ploeg zal alles uit de kast willen halen om de koploper te stoppen. Vorige week tegen ACV was dit goed te zien toen er in de tweede helft minder energie werd gegeven en de concentratie te laag was. Het laatste deel voor rust liet Rijnvogels zich van haar beste kant zien en voetbalde het de Assense formatie helemaal zoek met twee mooie treffers en vele kansen tot gevolg. De opdracht: elke wedstrijd is een finale en het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Zaterdag komt SC Klarenbeek op bezoek en dat wordt weer een mooie uitdaging.

Het is de achtste keer in iets meer dan drie seizoenen dat Rijnvogels de degens gaat kruisen tegen Klarenbeek. In de 1e klasse waren de ploegen altijd zeer aan elkaar gewaagd. De punten werden netjes verdeeld en het was altijd een strijd op het scherpst van de schrede. Beide teams waren jarenlang in strijd om de bovenste plaatsen.

Een trede hoger in de hoofdklasse is Rijnvogels steevast de baas tegen Klarenbeek. Vorig seizoen werd er een broodnodige 0-2 overwinning geboekt op sportpark De Paauw. Beide ploegen hadden de punten keihard nodig en in de ijzige kou bleek Rijnvogels uiterst effectief. Jannette van Belen gooide in de slotfase de wedstrijd op slot door koeltjes te blijven oog in oog met de keepster. De een na laatste speelronde van vorig seizoen bleek een wedstrijd om des keizers baard. Beide ploegen hadden zich al knap veilig gespeeld. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen won de ploeg van Wim Bouckaert met 3-0, onder andere door een prachtige vrije trap van Bente Boogaard.

Het jongste treffen tussen Rijnvogels en Klarenbeek was een hele belangrijke voor de Kooltuinbewoners. Het kon namelijk de felbegeerde eerste periodetitel in de wacht slepen en dat lukte. Klarenbeek wilde haar huid duur verkopen en maakte er een stevige wedstrijd van. Rijnvogels moest daar aan wennen, maar uiteindelijke paste het zich goed aan en ging met een 0-3 overwinning en een feestje in het vooruitzicht terug naar Katwijk. De doelpunten kwamen van de schoenen van Lavinia Poku, Romy Scherpenzeel en Bente Boogaard.

Het zal zaterdag een heet middagje worden op De Kooltuin. De koploper tegen de rode lantaarndrager. Wordt het een verassing of stelt Rijnvogels orde op zaken? Het team wil in ieder geval beter voor de dag komen dan de vorige wedstrijd, toen de tweede helft ronduit slap was. We gaan het zien, elke wedstrijd is vanaf nu een finale.

C.L. van Paridon trotse sponsor van de wedstrijdbal!


Zoals de familie Van Paridon haar wortels heeft liggen op De Kooltuin, geldt dat voor het bedrijf C.L. van Paridon in de agrarische sector. Begonnen als agrarisch loonbedrijf zijn ze uitgegroeid tot een regionaal werkend bedrijf werkzaam in de grond-, weg– en waterbouw. Bijna alle voorkomende
werkzaamheden daarin kunnen door het bedrijf worden uitgevoerd. C.L. van Paridon voert het werk uit tot maaiveldhoogte.

De hoofdmoot van het bedrijf C.L. van Paridon omvat de verhuur van
machines inclusief bediening. Onze opdrachtgevers variëren van
particulieren, gemeenten, aannemers, bouwbedrijven, ambassades en
collega bedrijven. Het zelf aannemen van werk is een gestaag groeiende tak binnen het bedrijf.

Wij danken C.L. van Paridon voor het sponsoren van de wedstrijdbal!

Neem een kijkje op de website: www.clvanparidon.nl

Check hieronder het programmaboekje voor FC Rijnvogels – Klarenbeek14/03/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media