HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VROUWEN 1 | Hoofdtrainer Samira El Abdallaoui jaar langer op De Kooltuin

De technische commissie bij de vrouwenafdeling heeft het contract met hoofdtrainer Samira El Abdallaoui open gebroken en verlengd tot de zomer van 2023. Beide partijen zijn erg tevreden met elkaar en willen samen bouwen aan het doel om structureel tot de top van Nederland te blijven behoren, waarbij het landskampioenschap op termijn de kers op de taart moet worden.

De Hoofddorpse heeft haar strepen verdiend in het landelijke jeugdvoetbal bij de jongens en maakte afgelopen zomer de stap naar het vrouwenvoetbal. Op sportpark De Kooltuin voelt ze zich thuis en dus was contractverlenging een logische stap. Ons vlaggenschip speelt aantrekkelijk en aanvallend voetbal op de helft van de tegenstander, tel daarbij de goede resultaten op en dus wordt er uitgekeken naar het verlengde dienstverband met onze hoofdtrainer.

Wij feliciteren Samira met het verlengen van haar contract en wensen haar nog veel mooie momenten toe bij onze warme vereniging. Achter de schermen wordt er druk gebouwd aan nog mooiere tijden voor het vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels.

Technische commissie vrouwenvoetbal FC Rijnvogels

23/01/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media