HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 1 genomineerd voor sportploeg van het jaar

Een mooie erkenning voor de presentaties van ons vlaggenschip bij de vrouwen van het afgelopen kalenderjaar. Door Stichting Sportpromotie Katwijk worden elk jaar de sportverkiezingen Katwijk gehouden. Dit jaar is Vrouwen 1 genomineerd voor de categorie sportploeg van het jaar. Op vrijdag 24 januari 2020 worden tijdens het Van Zessen Claer Sportgala de prijzen verdeeld. Het evenement wordt gehouden in het Dorpshuis in Valkenburg.

 

Door het prachtige kampioenschap in de hoofdklasse, de promotie naar het allerhoogste niveau van Nederland en de goede prestaties in de topklasse heeft Rijnvogels deze nominatie dik verdiend. Samen met Grasshoppers dames 1 (landskampioen basketbal) en RVV Heren 1 (kampioen 3e divisie regionaal en bekerwinnaar) zijn ze de kanshebbers voor deze mooie titel.

 

Zoals bekend is de gemeente Katwijk voor de uitstekende prestaties op sportgebied uitgeroepen tot topsport gemeente van Nederland. Dat Vrouwen 1 zich dus met de topploegen van deze gemeente, zet deze uitverkiezing in een nog mooier daglicht.

04/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media