HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrijwilligers gezocht voor de kleding shop en Jeugd kantine

Kleding shop 

Zoals bekend zullen we met ingang van volgend seizoen starten met het nieuwe kleding plan. Inmiddels zijn de shirts, sokken en broekjes besteld en is de webshop bijna gereed zodat een ieder ook online kleding kan bestellen. Voor vragen over kleding  kan je terecht op volgende het email adres: kleding@fcrijnvogels.nl 

Degene die dit email adres beheert, streeft ernaar om zo snel mogelijk een antwoord te geven. De teams/sponsors bestellingen kunnen ook via dit email adres gedaan worden. Verdere info hierover volgt nog. 

 

Daarnaast wordt er bij de ingang van het sportpark een nieuwe kleding shop gecreëerd. Hierin zal gelijk de kaartverkoop geïntrigeerd worden. Voor deze shop zijn we uiteraard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een aantal uurtjes per week deze shop willen bezetten. Het idee is om op woensdagmiddag en zaterdag 1 á 2 uurtjes open te zijn. Meld je aan ook als je alleen op woensdag of zaterdag kan, of om de week of 2 weken. Alles is mogelijk, en alle hulp is welkom! 

 

Opgeven kan via de mail naar Olga Knetsch: olgaknetsch@hotmail.com 

Graag hierbij naam, telefoonnummer, voorkeurstijd en frequentie benoemen. 

 

Jeugd Kantine 

Een tijdje geleden hebben we een oproep gedaan voor invulling jeugd kantine. Hieronder nog even een reminder van deze oproep: 

Wij willen van de jeugdkantine weer een fijne plek maken om met elkaar samen te zijn. Hiervoor hebben wij hulp nodig van iedereen die het leuk lijkt. Voor de zaterdagen zijn wij op zoek naar mensen die kunnen van 8.00 uur tot 11.00 uur, van 11.00 uur tot 14.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur. De activiteiten bestaan uit het klaar maken van limonade/thee voor de wedstrijden. Daarnaast is het belangrijk dat je de jeugd een welkom gevoel kan geven, maar ook toezicht houdt. Dus ben jij de zus, opa, moeder of neef die het leuk lijkt om wat uurtjes op een zaterdag te komen helpen, geef je dan op. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we starten met verkoop van snoep en drinken in de jeugdkantine en wie weet zelfs wel leuke activiteiten. Zelf zijn we enthousiast en hopen dat dit een mooi project wordt met veel aanmeldingen. 

 

Opgeven kan via een mail naar: 

Patriciapronk1@gmail.com 

Graag hierbij naam, telefoonnummer, voorkeurstijd en frequentie benoemen. 

31/05/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media