HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen dag 1: De start met de Voetbalquiz!

We zijn de nachtjes aan het aftellen. Aanstaande vrijdag trappen we de Familiedagen 2017 af met de Voetbalquiz! Test je kennis op het gebied van onze passie en win ook nog eens fantastische prijzen. Per koppel betaal je 15 euro en ben je verzekerd van een gezellige en ook nog eens leerzame voetbalavond. Inschrijven kan via familiedagenfcr@gmail.com

De prijzen liegen er niet om. De winnaar van de Voetbalquiz gaat namelijk een geheel verzorgde voetbalreis naar Liverpool FC tegemoet. Bij het pakket zitten wedstrijdkaarten (datum in overleg), retourvlucht en een hotelovernachting. Wie wil nou niet een wedstrijd bijwonen op het legendarische Anfield Road?

Ook de tweede prijs is geen eentje om je voor te schamen. Het Wapen van Katwijk stelt een VIP Diner beschikbaar met alles erop en eraan! Je wordt een avond lang in de watten gelegd, dat wordt genieten!

Enthousiast? Geef je dan samen met je maatje op via familiedagenfcr@gmail.com. Inschrijven kost 15 euro per koppel. Test je voetbalkennis en wie weet val jij in de prijzen!

18/05/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media