HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrijdag 31 januari Vrijwilligersavond

Zij zijn onmisbaar voor iedere vereniging. De Vrijwilligers. Ook bij FC Rijnvogels zijn we blij dat we kunnen bouwen op zo veel mensen die zich onzelfzuchtig inzetten voor de club. Natuurlijk zijn het er nog veel te weinig. Vele handen maken licht werk en daarom zal de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers nooit stoppen.

 

 

FC Rijnvogels zet z’n vrijwilligers graag in het zonnetje en speciaal voor hen is er een gezellige avond georganiseerd met lekkere hapjes, drankjes en muziek. Op vrijdag 31 januari vanaf 20.00 uur is iedere vrijwilliger welkom om met elkaar terug te kijken, vooruit te zien en gewoon gezellig te kletsen. EN te zingen! Want de avond wordt muzikaal bijgestaan door de Katwijkse band SOHIETIKIETIKHIETARS.

 

SOHIETIKIETIKHIETARS
Deze Katwijkse band stelt een muzikaal menu speciaal voor ons samen uit een keur van smartlappen en tranentrekkers. De band speelt, deelt de teksten uit en wij zingen lekker mee!
Hier wil je bij zijn!

 

 

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Hoofdsponsor Cornelis Vrolijk heeft weer de lekkerste lekkernijen uit de zee voor ons klaargemaakt. Er is een bierproeverij én een wijnproeverij! Beide zijn mede mogelijk gemaakt door topslijter In De Hoftuin uit Rijnsburg
Kortom alle ingrediënten voor een topavond!

 

Aanmelden kan per direct. Je kan je samen met je partner aanmelden via secretariaat@fcrijnvogels.nl Tot op vrijdag de 31e!

Aanvang vanaf 20.00 uur in de kantine op sportpark De Kooltuin.

09/01/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media