HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING| Zware maar mooie uitwedstrijd voor Vrouwen 1

Vrouwen 1 op bezoek bij landskampioen 

 

Waar Ede in de geschiedenisboeken bekend staat om de belangrijke rol bij de Operatie Market Garden in de Tweede Wereldoorlog, zal er aanstaande zaterdag een sportieve strijd gestreden gaan worden tussen DTS ‘35 Ede en Rijnvogels. De nummer tien van de topklasse tegen de nummer drie. De promovendus tegen de regerend landskampioen. 

 

Op naar de geboortegrond van Rob de Nijs, waar de vrouwentak van DTS Ede de laatste jaren de lakens uitdelen in de top van het amateurvoetbal. Na in 2011 te zijn gepromoveerd naar de hoofdklasse waar het via nog een kampioenschap door stootte naar de topklasse. Na vier seizoenen werd er in 2016 het eerste landskampioenschap binnen gehaald en vorig seizoen was het weer feest op sportpark Inschoten. Nu zonder nederlaag en dus met volledige suprematie. Dit seizoen was de start wat onwennig voor de regerend landskampioen, maar inmiddels is de equipe van trainster Linda Helbing weer in de winning mood. De laatste drie wedstrijden werden met grote cijfers gewonnen.

 

Rijnvogels zal de uitstekende tweede helft van afgelopen zaterdag een vervolg willen gaan geven tegen een van de giganten uit de topklasse. Wederom een mooie testcase voor de jonge en steeds beter in het pak zittende ploeg uit Katwijk. Wellicht zit er een stuntje in. Rijnvogels kennende zal het weer vol aan de bak gaan om de huid zo duur mogelijk te verkopen.

29/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media