HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Zaterdag Derby Day voor Vrouwen 1 met Ray Gleijsteen als gastspeler!

Aanstaande zaterdag speelt Vrouwen 1 de derby tegen onze buurvrouwen uit Sassenheim. Ter Leede is bij ons te gast en dit zijn altijd wedstrijden die net even wat specialer zijn dan de andere potjes in de competitie. De geel-roden waren voor Rijnvogels altijd een stip aan de horizon bij het beklimmen van de ladder in het vrouwenvoetbal en sinds enkele jaren zijn de teams concurrenten op het hoogste amateurniveau van Nederland. Na de vervelende nederlaag van vorige week in Groningen zal Rijnvogels er nog een extra schepje bovenop willen doen om het verloren terrein met de subtop snel in te willen halen. Ook voor Ter Leede geldt dit devies, want zij staan op het moment van schrijven op de 9e stek met 9 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. Eigenlijk te laag voor een team met zoveel kwaliteit. Rijnvogels heeft er inmiddels 18 verzamelt en staat daarmee op een 5e positie. Voor beide teams zijn de belangen dus groot en daarom is het fijn dat Rijnvogels in de thuiswedstrijden kan beschikken over een geheim wapen. De gastspeler van de G1 en deze week is dat Ray Gleijsteen.

Ray Gleijsteen staat morgen in de spotlights bij Rijnvogels tegen Ter Leede!
Met nog maar één competitiewedstrijd op de rol voordat de jaarwisseling plaatsvind heeft de KNVB ook direct de mooiste wedstrijd van het seizoen daarvoor ingepland. Rijnvogels kruist de degens met Ter Leede. Een derby met veel sentiment en met veel goede voetballers tussen de witte krijtlijnen actief in de top van Nederland. Dan gaat het om details en de gastspeler heeft ons dit seizoen tot nu toe nog niet teleurgesteld. Ray Gleijsteen is de rots in de branding van de G1 en speelt het liefst op de rechtsachter positie. Dat dit crescendo gaat is wel duidelijk want het winter kampioenschap is inmiddels al binnen van onze vrienden van het G-elftal. Ray is een bezige bij en benut het liefst elk uurtje van de dag met iets leuks. Naast voetballen is zijn grote hobby stijldansen en als hij de heupjes niet aan het losgooien is brengt hij het liefst tijd door met zijn beste maatje. Namelijk zijn kat. In het dagelijks leven is Ray werkzaam als postbode en zorgt hij ervoor dat alle brieven op tijd bij de rechtmatige eigenaar komen. In zijn oortjes heeft hij het liefst trance en dance muziek. Nou Ray, dan ben je bij onze meiden aan het juiste adres. Naast FC Rijnvogels heeft Ray een grote voorkeur voor Ajax en blijkt hij ook een echte fijnproever te zijn. Zijn lievelingseten is namelijk kipfiletschotel!

Wij wensen Ray een onvergetelijke middag/avond toe en geef maar het goede voorbeeld bij de aftrap wanneer je mag proberen te scoren bij de tegenstander. Op naar een mooie derby!

 

Mijnbudgetauto.nl trots balsponsor tijdens de derby!
Natuurlijk kan één van de mooiste wedstrijden die het vrouwenvoetbal kent niet zonder trotse balsponsor. Mijnbudgetauto.nl uit Zevenhuizen heeft de eer op zich genomen en daar zijn we hen zeer erkentelijk voor. Mijnbudgetauto.nl is de ultieme marktplaats voor auto’s, geschikt voor ieder budget. Het bedrijf is voortgekomen uit de gedacht dat ‘minder’ vooral voor heel veel ‘meer’ kan zorgen. Want hoe minder kosten het bedrijf maakt, hoe meer de klant profiteert van een aantrekkelijk geprijsd aanbod. Dat is de transparantie en zekerheid die Mijnbudgetauto.nl biedt.

Een breed en gevarieerd aanbod aan auto’s, veel persoonlijke aandacht voor zowel mens als machine, korte lijnen ten behoeve van een heldere communicatie, alle ruimte voor dynamiek tijdens elk contactmoment, afleverpakketten voor ieder budget en de klant bepaald de mate van service en garantie. Dat zijn de zaken waar Mijnbudgetauto.nl voor staat. Enthousiast? Neem snel een kijkje op www.mijnbudgetauto.nl

Speelster van de wedstrijd door Kralt Bloemenhandel en WimperXL! 
Door de commissie van wijze mannen en vrouwen wordt tegen het einde van de wedstrijd altijd de speelster van de wedstrijd uitgeroepen. Zij wordt na de wedstrijd in het sponsorhome altijd in het zonnetje gezet met een goodiebag van WimperXL en een mooie bos bloemen van Kralt Bloemenhandel BV en mag ze op de foto met de gastspeler. Wij zijn onze sponsoren van de speelster van de wedstrijd zeer erkentelijk en willen hen ook via deze weg van harte bedanken voor hun bijdrage aan het vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels!

Neem snel een kijkje op:
http://www.kraltbloemenhandel.nl
http://www.wimperxl.nl

08/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media