HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | Weer een uitwedstrijd voor FC Rijnvogels

Aanstaande zaterdag weer een uitbeurt voor de Vogels maar nu is de reis naar Urk om daar tegen de plaatselijke voetbalclub aan te treden. Je zou bijna zeggen gelukkig weer op zaterdag want de uitwedstrijden op zondag waren op z’n zachtst gezegd niet al te best. Zoals afgelopen zondag bij HSC ’21. Er rust geen zegen op. Vorig seizoen werden zowel de uit- als de thuiswedstrijd van de wit-blauwen van het vissersdorp gewonnen.

Successen uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst is een veel gebezigd gezegde. Dit geldt ook voor de Katwijkers. Urk leverde afgelopen zaterdag een prima prestatie door IJsselmeervogels op de Westmaat op 1-1 te houden. Ongetwijfeld een boost om het ook de Rijnvogels lastig te gaan maken.

Bij winst van de thuisclub wippen zij net over de mannen van trainer Dogan Corneille heen. Op papier lijken de beide teams aan elkaar gewaagd en op sportpark De Vormt zal blijken welke ploeg de beste vorm heeft. De roodzwarten hebben in ieder geval nog een plooitje glad te strijken. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

 

29/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media