HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | Vrouwen 1 wil de kers op de taart zetten

De titel en het ticket voor de Topklasse zijn binnen voor FC Rijnvogels. Na het hele seizoen boven aan te hebben gestaan, werd afgelopen zaterdag tegen DSS de kers op de taart gezet. Rijnvogels gaat zich meten met de elite in het vrouwenvoetbal en is wat dat betreft nog lang niet verzadigd. Het project, wat vijf jaar geleden is ingezet en drie promoties en een districtsbeker heeft opgeleverd, moet in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een feestelijke evaluatie ondergaan. Barendrecht is de tegenstander en daar heeft Rijnvogels nog een appeltje tegen te schillen.

De bezoekers zijn namelijk de enige ploeg in de competitie waar Rijnvogels uit tegen heeft verloren en nog niet tegen heeft gescoord.  In de heenwedstrijd werd het een 1-0 nederlaag op sportpark De Bongerd. Maar goed, het Barendrecht van de ene week, is een week later het andere niet. En het Barendrecht van voor de winterstop is zeker het Barendrecht niet van na de winterstop. Dat is wel gebleken als we een blik op de resultaten werpen.  Waar de bezoekers voor de winterstop één van de titelkandidaten leken te zijn, heeft het na de winterstop moeite om de puntjes bij elkaar te schrapen. Begin april werden de laatste drie van in totaal zeven punten in 2019 gepakt.

Voor Rijnvogels geldt maar één ding en dat is dit historische seizoen in stijl afsluiten en revanche nemen op de nederlaag eerder dit seizoen. Het beloofd een geweldige dag te worden, waar het titel feest nog eens dunnetjes over wordt gedaan.

Maar eerst de wedstrijd. Tijd om nog eenmaal het allerbeste uit de ploeg te halen. Het afscheid van de hoofdklasse moet glans gaan krijgen. Dat staat als een paal boven water. �

Sponsor van de wedstrijdbal: Cornelis Vrolijk & WimperXL
De erewedstrijdbal, bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen wordt gesponsord door de hoofdsponsoren van de Heren- en de Vrouwenselectie. De kampioensploeg van Wim Bouckaert heeft een hoop te danken aan deze toppers, die zeer betrokken zijn bij wat voor moois dit seizoen heeft opgeleverd. Hulde!

Cornelis Vrolijk
Cornelis Vrolijk is een internationaal familiebedrijf met de vijfde generatie aan het roer. Ze zijn actief in vangst, kweek, verwerking en handel van vis en garnalen. Altijd met het doel een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product voor menselijke consumptie produceren. Inclusief partnerships werken er ruim 2000 mensen wereldwijd bij de Cornelis Vrolijk groep.

WimperXL
WimperXL is een bedrijf wat zich vooral richt op wimper- en wenkbrauw stylistes. Het bedrijf is altijd op zoek naar vernieuwing en volgen de laatste trends op het gebied van beauty. WimperXL is producent van BrowTycoon. Het is de trots van het bedrijf. De Henna Brows. Het merk wordt op dit moment wereldwijd verkocht en is een groot succes.17/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media