HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING| Vrouwen 1 wil de baas zijn in eigen huis

Vlaggenschip treft in RVVH een oude bekende 

 

De vijfde thuiswedstrijd van het seizoen wordt een belangrijke voor ons vlaggenschip. RVVH uit Ridderkerk is de sterke opponent voor deze middag. Met nog drie wedstrijden voor de winterstop is het vooral belangrijk om thuis de punten binnen te halen. De blauw witte bezoekers zullen echter ook alleen tevreden zijn met drie punten, anders gaat het de aansluiting met de bovenkant van de ranglijst missen. Een interessant duel dus, tussen twee teams die houden van de mouwen opstropen en om wat goeds te laten zien aan de bal. 

 

De gasten uit Ridderkerk zaten vorig seizoen in de rol van promovendus en deden het uitstekend bij hun rentree op het hoogste niveau. Met niet heel veel goals voor, maar vooral heel weinig doelpunten tegen wist het op een fantastische vijfde plaats te finishen. Een prachtige prestatie. In de winterstop van vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar in een vriendschappelijk duel. Het werd toen 3-2 voor RVVH in een leuke en levendige wedstrijd. Daar zouden we nu weer voor willen gaan, maar dan uiteraard in het voordeel van De Kooltuinbewoners.

 

Rijnvogels heeft een doorstart gemaakt en is de weg omhoog aan het vinden. Er staat ook deze zaterdag weer een uitstekend team om de bezoekers pijn te gaan doen. Vorige week was Saestum een maatje te groot op eigen grond, maar op De Kooltuin gelden andere wetten. Dan moet je van goede huizen komen om de volle buit mee te nemen. Dat zal tegen RVVH niet anders zijn. 

 

Genoeg redenen dus om er eens lekker voor te gaan zitten en ons vlaggenschip aan te moedigen. Spektakel zo goed als gegarandeerd.

22/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media