HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 voor de beker tegen PSV

Een mooi affiche aanstaande zaterdag op sportpark De Kooltuin als ons vlaggenschip bij de vrouwen de beloften van PSV zal ontvangen. De talenten uit de lichtstad hebben als landskampioen van de erevisie voor beloften teams weten te plaatsen voor de 4e ronde van de KNVB Beker door in de vorige ronde af te rekenen met de reserves van buurvrouw Ter Leede. Rijnvogels wist vlak voor de kerst via de kalkstip zich te ontdoen van Eldenia op een ijskoud sportpark Elden.

Het beloofd een geweldige wedstrijd te gaan worden in Katwijk aan den Rijn. Als er om 14.30 uur afgetrapt zal gaan worden zullen er twee tot op het bot gemotiveerde ploegen de strijd met elkaar gaan aanbinden. Na deze ronde komen immers de eredivisieploegen er (eindelijk) bij en kan er een nog mooiere wedstrijd uit de koker gaan rollen. Rijnvogels heeft na een leuke voorbereiding met deelname aan de Holland Winter Cup en het trainingskamp duidelijk laten zien een hoog niveau te kunnen halen tegen ploegen van formaat. Zaak is om dit in de 2e seizoenshelft constanter te krijgen en langer vol te houden. PSV staat op dit moment op de 2e plaats in de eredivisie voor beloften achter het ongenaakbare Ajax. The best of the rest, want met slechts zeven treffers tegen en al bijna veertig voor gaat het crescendo in Eindhoven.

Hoe de krachtsverhouding op het veld zal zijn is vooral koffiedik kijken, maar dat het een geweldige middag gaat worden staat voorop. Rijnvogels gaat alles uit de kast halen om de volgende ronde te bereiken. Dit wordt de eerste keer dat Rijnvogels de degens zal gaan kruisen met PSV. Het is zeker de moeite waard om zaterdag naar sportpark De Kooltuin te komen.

27/01/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media