HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 treft Reiger Boys

Op naar het goede gevoel in Heerhugowaard

Na de vervelende nederlaag in de topper tegen Berkel zullen de vrouwen van trainer Wim Bouckaert de zure nasmaak zo snel mogelijk weg willen spoelen. Op papier lijkt de tegenstander van aanstaande zaterdag daar de ideale kandidaat voor te zijn. De Rijnvogels karavaan trekt naar Heerhugowaard, waar het dient af te rekenen met Reiger Boys. 

Reiger Boys bivakkeert op het moment van schrijven op de elfde plaats in de hoofdklasse. De ploeg van ex-Rijnvogels trainer Janny Timisela heeft na zeventien wedstrijden pas dertien punten verzameld en kan een goed resultaat zeker gebruiken. Ook voor Rijnvogels dateert de laatste overwinning alweer van een maand geleden. 

De laatste seizoenen treffen de rood-zwarten en de geel-zwarten elkaar vaak in competitieverband. Een blik op de cijfers zegt dat Rijnvogels een ware angstgegner is voor Reiger Boys. De laatste vijf onderlinge duels werden allemaal door de Kooltuinbewoners gewonnen. De heenwedstrijd werd dit seizoen zelfs een klinkende 8-0 overwinning met onder andere een onvervalste hattrick van Tirza Kromhout. 

Ook toen werd er daarvoor een nederlaag geleden tegen Berkel en die was even pijnlijk voor Rijnvogels. Maar niet getreurd, de strijd dendert onverminderd door en een overwinning kan in samenhang met het programma op de andere velden een geweldig voetbalweekend opleveren. Tijd om er wat moois van te maken in Heerhugowaard. 

11/04/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media