HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 treft medepromovendus

VOORBESCHOUWING | De kampioen van de zaterdag tegen de kampioen van de zondag hoofdklasse 

Na de oorwassing in de derby tegen Ter Leede staat deze week in dienst van revanche nemen op zichzelf voor Rijnvogels. Afgelopen zaterdag waren de Sassenheimers baas in eigen huis en de ploeg van Wim de Jong zette daar veel te weinig tegenover. Om te laten zien dat dit een incident was, zal er zaterdag tegen Eldenia uit een ander vaatje getapt moeten worden.

De tegenstander van aanstaande zaterdag is een compleet nieuwe opponent voor Rijnvogels. Nooit eerder troffen de ploegen elkaar en daardoor wordt het sowieso een interessante wedstrijd. Eldenia komt uit Arnhem en is vorig seizoen gepromoveerd vanuit de zondag hoofdklasse. Het krachtsverschil met de andere teams was groot en al snel in het seizoen kon men op Sportpark Elden zich gaan voorbereiden op de topklasse. De start was in ieder geval uitstekend, na drie wedstrijden staat de teller op zeven punten. 

In vergelijking met de opponent van zaterdag heeft Rijnvogels een stuk zwaarder programma moeten verteren. Na twee krachtmetingen met topteams zijn verschillende lessen geleerd en dat zal zaterdag zeker van pas moeten gaan komen. Rijnvogels wil dit seizoen laten zien een aanwinst te zijn voor de topklasse. Zaterdag om 17.00 uur is de aftrap, het beloofd een heerlijk gelijkopgaande wedstrijd te gaan worden.

10/10/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media