HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING VROUWEN 1 | Titelstrijd bereikt zijn kookpunt

De tijd waar je het hele seizoen keihard voor traint is nu aangebroken. De slotfase van de hoofdklasse. Rijnvogels staat er riant voor met acht punten voorsprong en nog zes wedstrijden te spelen. Op papier is dat in ieder geval een goede uitgangspositie om de slotfase van de competitie in te gaan. Het programma van ons vlaggenschip is pittig, maar dat geldt voor de opponenten net zo goed. Zaterdag komt Berkel naar De Kooltuin, één van de teams die Rijnvogels maar al te graag een hak wil zetten.

We zijn aanbeland in speelronde zeventien van de zaterdag hoofdklasse in het vrouwenvoetbal. En er staat wat speciaals te gebeuren, dat voel je aan alles. Eeuwige concurrent Berkel komt naar Katwijk en dat zijn altijd wedstrijden op het scherpst van de snede.

Een blik op de laatste editie laat dat ook zien. In Berkel & Rodenrijs wist de thuisploeg met veel inzet en passie Rijnvogels in de beginfase van de wedstrijd met de rug tegen de muur te zetten. Twee vrije trappen gingen raak en bij rust stond het 2-0. Ook Rijnvogels kreeg meer dan genoeg kansen, maar alleen Wilan Gies Broesterhuizen wist na een uur spelen het net te vinden. En daar bleef het bij.

Het verleden laat ook zien dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Het is stuivertje wisselen als het gaat om de overwinningen. De geel-blauwe bezoekers trokken net iets vaker aan het langste eind. Gelukkig geven behaalde resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Wat zeggen de cijfers nog meer? Dat Rijnvogels nog steeds ongeslagen is in 2019 en dat Berkel tweemaal verloor en uit nog geen overwinning heeft geboekt. Dat terwijl ze in de gehele breedte gezien meer punten buitenshuis dan op sportpark Het Hoge Land hebben behaald.

Wat de doorslag gaat geven aanstaande zaterdag? De wil om te winnen, de wil om alles op alles te zetten om straks de concurrent achter zich te laten. Wanneer dat gebeurt, dan zal de pure kwaliteit het verschil gaan maken. Gaat Rijnvogels een reuzestap zetten richting het walhalla van het vrouwenvoetbal? Of weet Berkel het gat voor hunzelf en concurrenten Oranje Nassau en Barendrecht te verkleinen? Het is nu aan de ploeg, laat maar zien hoe graag we dit willen.

Zaterdag 6 april
14.30 uur: FC Rijnvogels VR1 – Berkel VR1
Sportpark de Kooltuin

Sponsor van de wedstrijdbal: Kamsan – Chinees Indisch Restaurant

Chinees Indisch Restaurant Kamsan is een begrip in Katwijk en omstreken. Gastheer James staat voor service met een glimlach en de klant is koning. Het restaurant heeft een keuzemenu waarbij u kan kiezen uit meerdere
gerechten zodat u bekend raakt met de Chinese en Indische keuken, zowel á la carte als lopend buffet!

Reserveren kan uitsluitend telefonisch of kom anders even langs. Wij staan u graag te woord. Wij zien u graag bij ons restaurant aan de Hoorneslaan in Katwijk aan Zee.

Website: www.kamsan.nl

Bekijk hier het programmaboekje voor zaterdag 6 april! Veel leesplezier!

04/04/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media