HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | Vrouwen 1 thuis tegen DSS met Andre Baca als gastspeler

Aanstaande zaterdag speelt ons vlaggenschip bij de vrouwen alweer haar tweede thuiswedstrijd van dit seizoen. Het bezoek komt dit weekend uit Haarlem. DSS is de tegenstander en dat is de misschien wel de tegenstander waar de laatste jaren het meest tegen is gespeeld. En het is altijd spannend. De laatste vijf ontmoetingen tegen de rood-groenen werden dan wel gewonnen door Rijnvogels, maar altijd met een klein verschil in krachtsverhouding en score. Afgelopen seizoen stond de teller tweemaal op een 2-1 overwinning, maar even zo vaak moest Rijnvogels terugkomen van een achterstand en kon het in de slotseconde pas de verlossende winnende treffer op de borden krijgen. Beide ploegen staan na twee wedstrijden op drie punten met veel goals voor maar ook tegen. Het beloofd dus een spectaculaire wedstrijd te gaan worden.

Andre Baca in de spotlights als gastspeler 
Nadat zijn teammaatje Damian twee weken geleden het spits mocht afbijten krijgt het daverende succes met de gastspelers een vervolg. Ditmaal is Andre uit de G1 de topper die deze middag eens flink in het zonnetje gezet mag gaan worden. Andre is een echte spits en dat hebben we de afgelopen jaren geweten in de onderlinge confrontaties tijdens de Familiedagen tussen de G1 en Vrouwen 1. Een telraam was nodig voor de doelpunten en de assists. Dat is ook helemaal niet gek, want naast voetballen heeft hij nog een hele gave hobby. Andre is namelijk lid bij de schietvereniging. Deze scherpschutter heeft een voorliefde voor Ajax en in de kleedkamer of thuis draait hij het liefst Engelstalige muziek. In het dagelijks leven werkt Andre als beveiliger en dus zijn we in veilige handen morgen. Zijn favoriete maaltje bestaat uit een lekker patatje of boeren stamppot, een echte fijnproever dus!

We wensen Andre een geweldige middag toe en dat hij ons maar de weg mag wijzen als hij onze meiden aanvoert bij de opkomst op het veld en als eerste de aftrap richting het doel van de tegenstander mag nemen. We kijken er al naar uit!

06/10/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media