HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 thuis tegen Bekkerveld met Rozanne van Delft als gastspeelster!

Belangrijke zaterdag voor Vrouwen 1 met Holex Flower BV als balsponsor!

Nadat de herfstvakantie door ons vlaggenschip bij de vrouwen goed besteed is met onder andere een oefenwedstrijd en een teamactiviteit op het trainingsveld is deze weer weer de blik gericht op de hervatting van de competitie. Aanstaande zaterdag komt er bezoek uit Limburg. Zondag promovendus Bekkerveld is de opponent en voor Rijnvogels wordt het een belangrijke zaterdag waar de drie punten heilig zijn. Winnen betekent immers dat het echt meegaat met de kopgroep zo vlak voor de zware novembermaand en gezien het huidige programma kan het zijn dat de kopgroep breekt van de rest van de ranglijst of dat alles weer bij elkaar schuift. De Kooltuinbewoners willen daarvan profiteren en daarnaast wil het een sterke wedstrijd op de mat leggen tegen de rode lantaarndrager uit het diepe zuiden.

De commissie van wijze mannen en vrouwen is verantwoordelijk voor het uitroepen van de Woman of the Match. Deze topper wordt na de wedstrijd in het zonnetje gezet en krijgt een leuk presentje. De speelster van de wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Kralt Bloemenhandel BV en WimperXL

Rozanne van Delft is de ster van de middag
Voor zo’n belangrijke wedstrijd is er gelukkig hulp geboden in de vorm van een gastspeler. Rozanne van Delft speelt in de G1 en ze omschrijft haar team als super gezellig! Het leuke is dat naast haar familie ze ook met haar beste vrienden voetbalt als laatste vrouw. Een onpasseerbare verdediger en ook goed aan de bal. Dat gaan we uiteraard terug zien bij de aftrap. In het dagelijks leven werkt zij in de zorg en helpt ze super goed bij het opmaken van de bedden, schoonmaken en de was doen. Deze vrolijke kanjer houdt van Nederlandse meezingers en feestmuziek, dat wordt gezellig voor en na de wedstrijd dus! Rozanne is verder graag creatief bezig want naast voetballen houdt ze ook heel erg van kleuren, maar ook een fijne wandeling maken behoort tot de favorieten. Daarnaast die ze natuurlijk diehard fan van FCR maar ook het Nederlands Elftal en Ajax behoren tot haar favoriete teams. Als je Rozanne mee uit eten wilt nemen dan heb je keuze uit twee wereldkeukens, want Chinees en pizza eet zij het allerliefst.

We wensen Rozanne een geweldige middag toe en vergeet niet om onze meiden extra hard aan te moedigen! Veel plezier Rozanne!

Holex Flower BV trotse balsponsor bij FC Rijnvogels – Bekkerveld
Al jaren is Holex Flower BV een trouwe sympathisant van het vrouwenvoetbal- en bordsponsor bij FC Rijnvogels. Daarom zijn we ook erg trots dat het wereldwijde bedrijf uit De Kwakel, onder de rook van Aalsmeer, ook dit jaar weer balsponsor wil zijn bij één van de thuiswedstrijden van ons vlaggenschip bij de vrouwen.

Bloemen van hoge kwaliteit, wereldwijde levering. Dat is waar Holex Flower BV kortgezegd voor staat. Het importeren van bloemen makkelijk maken, dat is wat zij doen voor wereldwijd gevestigde klanten. De wens van de mensen is om op alle momenten alle soorten bloemen in uitstekende staat aan te kunnen kopen. Holex Flower is dan precies wat u zoekt. Met teams in Nederland, Miami en Shanghai zorgen zij ervoor dat u alle hoogwaardige bloemen én verkoop- en marketingondersteuning krijgt die het beste bij uw bedrijf past. Een zeer betrouwbare en ervaren speler in de bloemenwereld.

Wij danken Holex Flower BV wederom voor hun inzet voor de vrouwenafdeling van FC Rijnvogels en vergeet niet om snel een kijkje te nemen op hun website: https://shop.holex.com/

27/10/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media