HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 tegen Berkel met Linda van de Voet als gastspeelster!

Voorbeschouwing | Drie punten zijn heilig om aan te blijven haken met de top

Het zijn interessante weken in de Topklasse. Ook in speelronde 15 kan Rijnvogels erg goede zaken doen als het gaat om de bovenste plekken. Sterker nog, drie punten betekent sowieso stijgen op de ranglijst. Voor tegenstander Berkel geldt hetzelfde. De sympathieke geel-blauwe promovendus moet aan de bak om de nacompetitie te ontlopen en heeft dus belang bij een goed resultaat zaterdagmiddag op De Kooltuin. Het wordt dus een erg interessant treffen waar beide ploegen niets aan een gelijkspelletje hebben. Het volle pond, daar gaat het om en voor die ploeg schijnt de zon eind het eind van de middag. De heenwedstrijd werd op Sportpark Het Hoge Land afgelopen oktober gewonnen door de Katwijk Binders. Rijnvogels speelde zich na een matige eerste helft na de rust naar een regelmatige 0-2 overwinning. Berkel kreeg ook wat kansen maar beloonde zichzelf niet. De doelpunten werd voor rekening genomen door Bo Peters. Vorige week boekten de Kooltuinbewoners een knappe overwinning uit bij DSS. Het kwam slecht uit de kleedkamer maar herpakte zich daarna snel. Het is morgen zaak om juist geen enkele steek te laten vallen en de punten op De Kooltuin te houden, want het kan weer een taaie klus gaan worden. Goed voetballen dus, geen centimeter weggeven in verdedigend opzicht en weer effectief met de kansen omgaan. Dan gaat het richting de finale van het seizoen echt interessant worden.

Linda de Voet de gastspeelster tegen CVV Berkel!
Het wordt een spannende wedstrijd aanstaande zaterdag tegen promovendus Berkel. Beide ploeg hebben de punten keihard nodig om hun doelstellingen voor dit seizoen te behalen en daarom is het zaak voor Rijnvogels om alles wat bijdraagt aan het goede resultaat met beide handen aan te pakken. Dit seizoen geeft de gastspeelster afkomstig uit de G-afdeling van Rijnvogels onze meiden een echte boost. Goeie tips, veel enthousiasme en een vrolijke noot geven de meiden dat extraatje om nog meer hun best te doen als normaal. Zaterdag tegen Berkel is Linda de Voet aan de beurt. Deze vrolijke dame mocht voor de winterstop al stiekem een keertje meekijken toen haar grote liefde Ray als gastspeler in de spotlights stond. Nu zijn rollen omgedraaid. Linda speelt in de G1 als linkerverdediger en doet dat knap, het kampioenschap werd in de najaarsreeks immers een prooi voor Rijnvogels. Linda haar favoriete club naast Rijnvogels is Ajax en ze vindt Nederlandstalige muziek het allerleukste. Het liefst Andre Hazes en dan uiteraard senior. Je hebt een goede smaak Linda! Buiten het voetballen doet deze vrolijke dame graag aan diamond painting. Dat is schilderen op nummer en in plaats van verf gebruik je glinsterende diamantjes. Lekker creatief bezig zijn dus, daarnaast gaat Linda ook erg graag naar stijldansen. In het dagelijks leven is Linda kassamedewerkster en als ze dan na een dag hard werken thuis komt, is haar lievelingskostje een overheerlijke kapsalon.

We wensen Linda heel veel plezier als gastspeelster bij de wedstrijd tussen Rijnvogels en Berkel!

Speelster van de wedstrijd door Kralt Bloemenhandel en WimperXL! 
Door de commissie van wijze mannen en vrouwen wordt tegen het einde van de wedstrijd altijd de speelster van de wedstrijd uitgeroepen. Zij wordt na de wedstrijd in het sponsorhome altijd in het zonnetje gezet met een goodiebag van WimperXL en een mooie bos bloemen van Kralt Bloemenhandel BV en mag ze op de foto met de gastspeler. Wij zijn onze sponsoren van de speelster van de wedstrijd zeer erkentelijk en willen hen ook via deze weg van harte bedanken voor hun bijdrage aan het vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels!

Neem snel een kijkje op:
http://www.kraltbloemenhandel.nl
http://www.wimperxl.nl

 

01/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media