HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

AFGELAST | Vrouwen 1 speelt zaterdag thuis tegen Jong Ajax

Door de maatregelen van het rijk en de KNVB tegen het coronavirus zal ook deze wedstrijd geen doorgang vinden. Het sportpark zal tot 25 maart 2020 op slot gaan.

—————

Mooie oefenpartij op De Kooltuin 

 

Doordat eerstvolgende opponent Ter Leede nog actief is in de KNVB Beker en zaterdag mag aantreden tegen ADO Den Haag is de derby een week opgeschoven. De vrije zaterdag wordt op een niet te overtreffen manier ingevuld met een oefenwedstrijd tegen de beloften van Ajax. Een prachtig affiche op ons evenzo mooie hoofdveld.

 

Ajax komt uit in de eredivisie voor beloftenteams. De talentenfabriek van De Toekomst doet het daarin uitstekend. De reguliere competitie is ten einde en daarin eindigde de ploeg van trainer Suzanne Bakker samen met de beloften van SC Heerenveen bovenaan. Wat nu volgt zijn de knock-outrondes, te beginnen met de kwartfinale tegen VV Alkmaar, waar uiteindelijk de landskampioen door wordt bepaald. Tevens hebben al veel spelers hun debuut gemaakt bij het grote Ajax, maar andersom krijgen ook veel eerste elftal spelers minuten bij de Ajax beloften. Er kunnen dus zo maar wat grote namen meedoen aanstaande zaterdag.

 

Rijnvogels pakte afgelopen zaterdag na een hele matige beginfase uiteindelijk een dik verdiend punt. Volgens een ieder die de wedstrijd heeft gezien twee punten te weinig. Het was Rijnvogels die meer overtuigde en het was ook Rijnvogels die enkele levensgrote kansen niet wist te maken. Maar bovenal werd er geknokt, om elke meter. Zoals het op dit moment hoort bij de missie in de topklasse. Het moet de standaard worden voor de Katwijkse promovendus, die elke ploeg bij de strot kan grijpen als iedereen daar aan mee werkt.

 

Het gaat een mooie wedstrijd worden, tegen een gerenommeerde club. Een tegenstander waar je vroeger als klein meisje van droomde en voor de jeugd van tegenwoordig zomaar realiteit kan zijn. We hopen, ondanks dat het een oefenwedstrijd betreft, er veel toeschouwers naar De Kooltuin zullen komen. De aftrap is om 11.30 uur.

 

 

11/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media