HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 oefent woensdag tegen ADO Den Haag

De afgelopen weken heeft het team van trainster Samira El Abdallaoui het spits afgebeten voor het seizoen 2021/2022. Vanaf deze week zal het aantal wedstrijden flink oplopen en kunnen er ook binnen de krijtlijnen grote stappen gemaakt gaan worden. Vorige week kwam eredivisionist Excelsior Rotterdam op bezoek, ons vlaggenschip kon prima meekomen maar op de beslissende momenten drukten de Rotterdammers door en een geflatteerde 0-3 nederlaag was het resultaat.

De komende week speelt Rijnvogels drie wedstrijden en de tegenstanders zijn Feyenoord (eredivisie), Jong VV Alkmaar en te beginnen met aanstaande woensdag tegen Jong ADO Den Haag. De afgelopen jaren troffen de ploegen elkaar vaak in oefenwedstrijden en als het om de winst gaat was het vaak stuivertje wisselen. De afgelopen twee keer was het Rijnvogels die als winnaar uit de bus kwam waar de wedstrijd in het Cars Jeans Stadion (2-1 winst) van twee seizoenen geleden natuurlijk het meest in het geheugen gegrift staat. De andere keer was tijdens de Winter Cup, net voordat de pandemie om zich heen sloeg, het internationale toernooi wat in januari op sportpark De Kooltuin wordt georganiseerd.

De bal gaat woensdagavond om 19.00 uur rollen op De Kooltuin. Net als vorige week hopen we weer op veel belangstelling langs de lijn.

 

24/08/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media