HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 naar Eindhoven voor mooie clash

Mooie uitdaging voor Vrouwen 1 in het zuiden des lands

Zes uit twee is een mooie score voor ons vlaggenschip. Eldenia en DSS werden aan de zegekar gebonden en in beide wedstrijden scoorde de ploeg een mooie voldoende. Rijnvogels is trots op de competitiestart maar beseft dat aanstaande zaterdag één van de echte Topklasse reuzen op het menu staat. De Rijnvogelkaravaan trekt van De Kooltuin naar sportpark Genneperparken om zich te meten met FC Eindhoven.

In de lichtstad is de Topklasse met een vervelende nederlaag begonnen. Tegen Be Quick ’28 uit Zwolle werd er ondanks een groot veldoverwicht met het kleinst mogelijke verschil verloren. De onverwachte schade werd vorige week tegen het altijd lastige RVVH enigszins weggepoetst met een keurige 0-2 overwinning. Het verschil werd na de thee gemaakt. De blauw-witten timmeren de laatste jaren fantastisch aan de weg door veel speelsters met een mooi Eredivisie CV aan zich te binden. Het grote doel zal de landstitel zijn en na twee afgebroken coronaseizoenen zal het dit seizoen alles aan de kant zetten om die schaal boven het hoofd te tillen.

Voor Rijnvogels geldt deze wedstrijd als een geweldige kans om aan te klampen bij dit niveau. De ploeg van Samira El Abdallaoui loopt over van de ambitie en ziet dit soort confrontaties als een geweldige kans om dit te realiseren. FC Eindhoven is zaterdag de grote favoriet en zal moeten winnen omdat het al vroeg schade heeft opgelopen en FC Rijnvogels is de gevaarlijke outsider. Alles lijkt er op te wijzen dat het een geweldige ontmoeting gaat worden tussen beide ploegen. De aftrap in het zuiden des lands is om 16.30 uur. Een wedstrijd om naar uit te kijken.

06/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media