HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 krijgt koploper op bezoek met Stephan van Duijn als gastspeler!

Ongeslagen koploper Saestum komt naar De Kooltuin 

Er staat zaterdag een ware kraker op het programma. De liefhebbers van het vrouwenvoetbal kunnen het hart ophalen in Katwijk aan den Rijn. Saestum komt vanuit Zeist naar De Kooltuin en dat betekent een treffen tussen de nummer 5 en de nog niet tegen een nederlaag aangelopen nummer 1 van de Topklasse. Elfvoudig landskampioen Saestum heeft na acht speelrondes 22 punten weten te verzamelen en Rijnvogels staat er ook keurig bij met liefst 15 punten op het totaal. Dat zijn er maar 11 minder dan het hele vorige seizoen. Rijnvogels zal de strijd aangaan met een goed georganiseerde ploeg die slecht 4 treffers heeft toegestaan in deze competitie. De doelpuntenteller voor beide teams is nagenoeg gelijk. Het belooft een kraker van jewelste te worden en wat zou het mooi zijn als Rijnvogels voor het eerst in de geschiedenis weet te winnen van deze vrouwenvoetbalgigant. Dat zou een geweldige prestatie zijn en de ploeg van Egmond Blinker zal daarvoor alles in het werk gaan stellen aanstaande zaterdagmiddag.

Het geheime wapen wordt weer ingezet: Stephan van Duijn is onze gastspeler!
Elke thuiswedstrijd van Vrouwen 1 staat één van de speler van het G-elftal in de spotlights. Ditmaal is Stephan van Duijn de topper die ons naar een mooi resultaat kan gaan leiden. Hij staat rechtsachter in de G1 en zijn team doet dit seizoen een serieuze gooi naar het kampioenschap in hun competitie. Stephan is een grote fan van Ajax en werkt doordeweeks in de groenvoorziening. In zijn vrije tijd spaart hij graag spullen van John Deere en Red Bull. De altijd vriendelijke Stephan houdt van de Hollandse pot. Het liefst eet hij boerenkool met spek. Daarnaast houdt hij van een stevig stukje muziek, want het liefst luistert hij naar hardcore. Stephan gaat een prachtige middag tegemoet, want hij gaat alles van dichtbij meemaken omtrent Vrouwen 1. Te beginnen bij de bespreking en het eindigt in het sponsorhome waar nog een mooie verassing op hem staat te wachten. Wij wensen Stephan alvast een hele fijne middag toe!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Asia Truck & Machinery
Elke thuiswedstrijd is er een bedrijf wat de wedstrijdbal sponsort en ditmaal is dat Asia Truck & Machinery uit Zevenhuizen. Dit bedrijf richt zich op de verkoop van gebruikte machines in de internationale markt. De koop en verkoop van gebruikte constructie machines, vrachtwagen en trailers behoren tot de specialiteiten. Door hun ervaring in deze branche kunnen zij de klant ook goed adviseren met betrekking tot welke voertuigen er nodig zijn voor de desbetreffende werkzaamheden.

Wij danken Asia Truck & Machinery voor het sponsoren van de wedstrijdbal bij FC Rijnvogels tegen Saestum!
Neem snel een kijkje op www.https://www.asia-machinery.nl/

Speelster van de wedstrijd door Kralt Bloemenhandel en WimperXL! 
Door de commissie van wijze mannen en vrouwen wordt tegen het einde van de wedstrijd altijd de speelster van de wedstrijd uitgeroepen. Zij wordt na de wedstrijd in het sponsorhome altijd in het zonnetje gezet met een goodiebag van WimperXL en een mooie bos bloemen van Kralt Bloemenhandel BV en mag ze op de foto met de gastspeler. Wij zijn onze sponsoren van de speelster van de wedstrijd zeer erkentelijk en willen hen ook via deze weg van harte bedanken voor hun bijdrage aan het vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels!

Neem snel een kijkje op:
http://www.kraltbloemenhandel.nl
http://www.wimperxl.nl

24/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media