HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 krijgt bezoek van ACV met Leon Jumelet als gastspeler!

Gaat ons vlaggenschip mee met de kopgroep? 
Na de nederlaag van afgelopen zaterdag in Ede tegen DTS ’35 mag Vrouwen 1 het nu weer gaan laten zien op de eigen vertrouwde Kooltuin. Ditmaal krijgen we bezoek uit Assen waar ACV de club is die op dit moment de zesde stek in de Topklasse bezet houdt. De blauw-zwarten kennen een goede start van het seizoen waarin het al wat meer top teams heeft getroffen dan FC Rijnvogels. Zo wist het knap een punt te behalen tegen DTS Ede, liep het tegen een klein verlies aan bij koploper Saestum maar kreeg het ook een flinke dreun te verwerken met een 7-0 nederlaag in het hoge Noorden tegen Oranje Nassau. Vorige week wist het tegen buurvrouw Ter Leede gelijk te spelen. Rijnvogels heeft een mooie aanloop gehad richting de zware november maand en heeft al vier competitiezeges in de knip zitten. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt vier punten en dus kan er met recht gezegd worden dat deze wedstrijd in de categorie 6 punten wedstrijd zal gaan vallen. Slaat Rijnvogels een gat met de subtop door te winnen of moet het even pas op de plaats maken en gaat ACV aansluiting vinden? De belangen zijn dus groot aanstaande zaterdag en dus meer dan genoeg reden om rond de klok van 14.30 uur een plekje langs de zijlijn te vinden en te genieten van een prachtige wedstrijd.

Leon Jumelet is de topper van de dag in de thuiswedstrijd tegen ACV!
Zoals elke thuiswedstrijd is de steun van groot belang en gelukkig kunnen we ook weer ons geheime wapen inzetten. Elke thuiswedstrijd is er bij Vrouwen 1 een gastspeler en hij of zij speelt in de G1 bij FC Rijnvogels. Dit op de warme banden tussen Vrouwen 1 en de G-afdeling nog maar eens aan te halen en deze spelers een geweldige middag te bezorgen. Aanstaande zaterdag is Leon Jumelet aan de beurt en deze topper heeft er ontzettend veel zin in. Leon speelt in G1 het liefst op het middenveld en is een technisch vaardige speler. Dit weten we nog wel van de onderlinge wedstrijden die we traditie getrouw tegen elkaar spelen op de slotdag van de Familiedagen. Voetbal betekent alles voor Leon want ook zijn andere hobby’s hebben daar mee te maken. In zijn vrije uurtjes speelt hij graag een potje FIFA op de Playstation maar ook voetbal kijken behoort tot de favorieten. Overdag is Leon aan het werk in Rijnsburg bij de Albert Heijn, hij zorgt ervoor dat de mensen zonder zorgen hun boodschappen kunnen doen. Leon zijn lievelingseten is sushi, maar we hopen dat hij na de wedstrijd ook van een lekker patatje met een snackie zal genieten. Wat Leon ook erg fijn vindt is om muziek te luisteren. De moderne hits laat hij aan zich voorbij gaan maar muziek van The Beegees en Queen geniet hij het meeste. Een uitstekende smaak! We wensen Leon een onvergetelijke middag toe, dat gaat helemaal goed komen!

Speelster van de wedstrijd door Kralt Bloemenhandel en WimperXL! 
Door de commissie van wijze mannen en vrouwen wordt tegen het einde van de wedstrijd altijd de speelster van de wedstrijd uitgeroepen. Zij wordt na de wedstrijd in het sponsorhome altijd in het zonnetje gezet met een goodiebag van WimperXL en een mooie bos bloemen van Kralt Bloemenhandel BV en mag ze op de foto met de gastspeler. Wij zijn onze sponsoren van de speelster van de wedstrijd zeer erkentelijk en willen hen ook via deze weg van harte bedanken voor hun bijdrage aan het vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels!

Neem snel een kijkje op:
http://www.kraltbloemenhandel.nl
http://www.wimperxl.nl

 

10/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media