HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 krijgt bezoek uit Zwolle

Sterk Be Quick ’28 volgende opponent op De Kooltuin 

Na de eerste competitienederlaag van het seizoen in en tegen Eindhoven heeft Rijnvogels even met het hoofd geschud en gaat het aanstaande zaterdag weer vol voor de winst. Tegenstander is Be Quick ’28 uit Zwolle. De blauwvingers kennen een zwaar programma in de eerste weken van de Topklasse maar verweren zich kranig. Zo wisten zij op sportpark Genneperparken met 0-1 de winst mee naar huis te nemen, het sportpark waar ons vlaggenschip vorige week nul op het rekest kreeg. Een week later ging het tegen DTS Ede, een andere kampioenskandidaat, pas in de slotminuten mis toen een voorsprong als sneeuw voor de zon verdween. Vorige week tegen RVVH kreeg het na de thee een lesje effectiviteit en werd er met 1-3 verloren in eigen huis. De drie punten uit evenveel wedstrijden geven dus een beetje een vertekend beeld.

Be Quick is een gevaarlijke tegenstander voor FC Rijnvogels, de ploeg van Samira El Abdallaoui zal op haar allerbest moeten zijn om de drie punten in eigen huis te houden. De bezoekers zullen immers met een uitgekiemd plan de bus in stappen vanuit het oosten des lands. In de maanden oktober en november zal De Kooltuin een onneembare vesting moeten worden voor de tegenstander en daarnaast zullen de absolute Topklasse reuzen vooral opdoemen in de uitwedstrijden. Vorig jaar september was Be Quick gastvrouw in de competitieopening van het seizoen ’20/’21. Het werd een razend spannende wedstrijd waarin Mandy de Boer haar ploeg in de 1e helft de voorsprong schonk maar het niet lang duurde voordat de rood-zwarten gelijk maakten. In de absolute slotfase, na een sterk veldoverwicht voor Rijnvogels, kwam de verlossing en Kim Zethof werd toen het goudhaantje. Succes uit het verleden heeft helaas geen garantie voor de toekomst. De opponent van zaterdag heeft zich in de tussentijd kunnen versterken met enkele aanwinsten uit de Eredivisie en dat zal de ploeg logischerwijs goed gedaan hebben.

In de namiddag van aanstaande zaterdag staat er dus een geweldige uitdaging te wachten voor ons vlaggenschip. Om 17.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark De Kooltuin. Een mooiere afsluiting van de voetbalzaterdag bestaat er niet.

15/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media