HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

AFGELAST | VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 gastvrouw van SSS uit Klaaswaal

 

Update vrijdag 26 nov 20.30 uur:: 

Helaas is de wedstrijd van Vrouwen 1 afgelast vanwege Corona bij de tegenstander. In plaats hiervan zal er om 15.00 uur geoefend worden bij Sporting ’70 in Utrecht.

———

Laatste belangrijke blok voor de winterstop start met een thuiswedstrijd

De laatste voetbalzaterdag van november geeft ons bezoek uit Klaaswaal in de vorm van SSS. Het vormt de start van een belangrijke route richting de winterstop waar er voor Rijnvogels nog een hele hoop te winnen is. Na een onbedoeld vrij weekend waarbij het coronaspook een ronde had gedaan op De Kooltuin is de ploeg er voor dit weekend weer helemaal bovenop. Er is deze week goed getraind en er wordt met vertrouwen vooruitgekeken naar het duel met SSS.

Voetbalvereniging Sport Staalt Spieren uit de gemeente Hoeksche Waard is geen onbekende voor FC Rijnvogels. In de recente geschiedenis troffen de ploegen elkaar eenmaal in competitieverband en dat leverde in het debuutjaar van de Topklasse een fikse nederlaag op voor de Katwijkbinse formatie. Verder troffen de teams elkaar vaak in oefenverband en dat was stuivertje wisselen. Deze jaargang heeft Rijnvogels zich sinds een paar weken op de derde stek genesteld en daar voelt het zich goed bij. Minimaal vasthouden, de ploegen boven zich op de radar houden en toeslaan wanneer het mogelijk is. Voor de bezoekers schijnt de zon beduidend minder. In de afgelopen vier wedstrijden ging de opponent er telkens met de overwinning vandoor. De laatste driepunter die in de boeken is bijgeschreven dateert van zaterdag 9 oktober toen SC Woezik met 1-0 werd verslagen. Een resultaat is dus nodig. Zeker gezien het programma van dit weekend kan het goede zaken doen, aan de Kooltuinbewoners de taak om dit de kop in te drukken.

Beide ploegen hebben de punten keihard nodig om hun eigen doelstellingen kracht bij te zetten. De focus voor Rijnvogels zal moeten liggen op wat nodig is om resultaat te behalen, dat is immers hetgeen waar grip op uitgeoefend kan worden. Helaas is door de maatregelen om de pandemie de kop in te drukken het niet mogelijk om de wedstrijd met eigen ogen gade te slaan. Uiteraard zullen wij zo goed mogelijk ons best doen om onze trouwe volgers op de hoogte te houden via onze social media kanalen.

Volg ons op Twitter!

 

26/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media