HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Vrouwen 1 bekert tegen SC Klarenbeek

Mooie herinneringen aan de wedstrijden tussen twee oude bekenden

Het boek van de Topklasse is even dicht geslagen voor een tussentijds hoofdstuk van de TOTO KNVB Beker. Aanstaande zaterdag treffen de vrouwen van FC Rijnvogels een oude bekende in SC Klarenbeek. De in het blauw getooide koploper van de 1e klasse, gevestigd in het gelijknamige dorp geklemd tussen Apeldoorn en Deventer, kent een mooie geschiedenis als het gaat om wedstrijden tegen ons vlaggenschip. In de jaren dat beide teams nog uitkwamen in de 1e klasse waren beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd in de strijd om het kampioenschap. Klarenbeek pakte de titel en Rijnvogels promoveerde via de nacompetitie naar de Hoofdklasse. Inmiddels zijn de bezoekers begonnen aan een herstart in de 1e klasse en dat werpt bij de seizoenstart haar vruchten af met de 1e plaats op de ranglijst. Rijnvogels heeft doorgepakt en acteert inmiddels op het hoogste amateurniveau van Nederland en bezet daar een keurige 3e plaats.

De TOTO KNVB Beker heeft als slagzin dat elke wedstrijd een finale is. Een slechte dag betekent einde verhaal en een goede van de tegenstander kan ervoor zorgen dat de ploeg boven zichzelf uitstijgt. Rijnvogels wilt overwinteren in de beker en heeft de eerste stap gezet door in de poulefase DSS (1-1), Wartburgia II (6-0) en Ter Leede II (6-0) achter zich te laten en zodoende de 1e plaats op te eisen. De tegenstander van zaterdag wist knap met maar liefst 4-1 te winnen van hoofdklasser VV Berkum, de buit tegen Epe met een tienklapper binnen te halen maar moest haar meerdere erkennen in Be Quick ’28 (3-1). Toevalligerwijs de opponent van afgelopen zaterdag voor ons vlaggenschip wat met een 0-2 nederlaag de terugreis naar Zwolle moest aanvangen. Door deze knappe resultaten wist Klarenbeek zich als nummer 2 in de groep te plaatsen voor de volgende ronde.

Rijnvogels en Klarenbeek hebben in de afgelopen vijf jaar maar liefst acht keer de degens met elkaar gekruist, de afgelopen vier edities werden ruim gewonnen door de Kooltuinbewoners. Resultaten uit het verleden bieden echter geen garanties voor de toekomst. De ploegen zullen met veel vertrouwen aan de aftrap verschijnen want in de competitie verloopt het tot nu toe voor beide teams voortvarend. En zoals we allemaal weten kan de bekerstrijd een knotsgek verloop hebben. Genoeg reden om zaterdag naar De Kooltuin te komen en de wedstrijd gade te slaan. Het ticket voor de volgende ronde is de inzet, we gaan zien wie ermee vandoor zal gaan.

Sponsor van de wedstrijdbal: Gencom
Gencom is al jaren het bedrijf wat de vrouwenafdeling van FC Rijnvogels een warm hart toedraagt. Service schrijven ze bij Gencom met een hoofdletter en flexibiliteit, snelheid en betrokkenheid zijn daarbij de steekwoorden. Of het nu gaat om reparatie of onderhoud, de hoogopgeleide en ervaren servicemonteurs verstaan hun vak, zodat de klant onder alle omstandigheden op de machines kunnen rekenen. Gencom biedt service op maat, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gencom is Nederlands importeur en officiele dealer van Doosan diesel gedreven machines. Denk daarbij aan generatoren, compressoren, lichtmasten en producten op maat. Het bedrijf is gevestigd in Zevenhuizen.

Neem snel een kijkje op http://www.gencom.nl

21/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media