HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing SC Stiens VR1 – FCR VR1

Helpers weg, de volgende ronde van het tweeluik gaat losbarsten. Het aftasten is geweest en nu zullen de kaarten op tafel gelegd gaan worden. Wie gaat er naar de volgende ronde van de nacompetitie, wie gaat er een gooi doen naar promotie naar de hoofdklasse. Het Friese Stiens zal moed putten uit het thuisvoordeel, maar ook Rijnvogels heeft veel vertrouwen gehaald uit de sterke wedstrijd van vorige week.

De heenwedstrijd eindigde in 1-1 en dat was terecht te noemen. Stiens beschikt over een uitstekende ploeg met een sterke aanval die altijd wel een goaltje weet te produceren. Zo ook op De Kooltuin, een paar seconden voor rust. Na rust had Rijnvogels de juiste versnelling gevonden en werd Stiens terug gedrongen, wat uiteindelijke resulteerde in de gelijkmaker van Yara Haasnoot.

Hoe zijn de kaarten geschud morgenmiddag? We gaan het zien. Rijnvogels gaat de 2,5 uur durende busreis met heel veel vertrouwen tegemoet en heeft ontspannen toe kunnen werken naar het treffen. Met een fitte selectie reist men af naar Friesland en het zal er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken. Een mooie wedstrijd tussen twee sterke elftallen, echt iets om naar uit te kijken!

Zaterdag 20 mei 2017
15.00 uur: SC Stiens VR1 – FC Rijnvogels VR1
Sportpark It Gryn

19/05/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media