HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Rijnvogels trapt af tegen Be Quick ‘28

Het gaat nu echt beginnen. Zeven weken lang is er door de selectie het snot voor de ogen gewerkt om zo fit en sterk mogelijk aan de start van de Topklasse te verschijnen. Na een zwaar debuutjaar wil Rijnvogels dit seizoen de volgende stap vooruit zetten op het hoogste amateurniveau van Nederland. De selectie is er sterk genoeg voor, nu nog de bevestiging op het veld krijgen. Het avontuur begint zaterdag met een lastige uitwedstrijd in Zwolle. Be Quick ‘28 is de opponent.

Beide ploegen hebben gekozen voor een voorbereiding waarin de weerstand hoog lag. De Zwollenaren troffen drie Eredivisie clubs en Rijnvogels heeft zo’n beetje de degens gekruist met de hele beloften competitie. De resultaten zijn dan misschien niet altijd zoals gewenst, maar de progressie wordt op de langere termijn zichtbaar. Ons vlaggenschip kende daarna een zorgeloos bekerprogramma waarin het veel te sterk bleek voor Barendrecht en SSS II. De gastvrouwen van zaterdag moesten het gaspedaal wat steviger intrappen om de knock-out-outfase van de KNVB Beker te halen. Oude bekende Klarenbeek (1e klasse) kwam erg dichtbij (3-2) en hoofdklasser VV Berkum pakte een punt, in de laatste wedstrijd brak Be Quick laat de ban tegen 1e klasser Epe en liep het daarna uit naar een ruime overwinning.

Wat het allemaal zegt? Helemaal niks. De start van de competitie zal andere krachten en spanningen oproepen. Op voorhand is er voor deze wedstrijd geen favoriet aan te wijzen. Beide ploegen zijn goed versterkt en zullen tot op het bot gemotiveerd zijn om met een goed resultaat te starten. De eerste klap is immers een daalder waard. Helpers weg, eerste (speel)ronde.

 

18/09/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media