HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Rijnvogels naar één van de titelkandidaten

De reis gaat deze zaterdag naar Gelderland

Na twee mooie zeges op rij kan er op De Kooltuin gesproken worden over een fantastische seizoensopening. In Zwolle tegen Be Quick ‘28 werd laat in de wedstrijd het veldoverwicht omgezet in drie punten en afgelopen weekend kwam Rijnvogels drie keer op voorsprong tegen RVVH, vorig seizoen de nummer vier van Nederland, wat na afloop evenveel punten opleverde. Het was Kitty Susan die het laatste zetje gaf bij de winnende goal. Dat is top en daar kan de ploeg trots op zijn.

Het viel ook op dat de ploeg afgelopen zaterdag blij was met de punten, maar ook graag nog beter wilde. Daar is niks mis mee en het beste gaat nog komen. Aanstaande zaterdag gaat de ambitieuze ploeg van trainer Wim Bouckaert op bezoek bij DTS Ede, één van de reuzen uit de Topklasse. Vorig seizoen toog de toen kersverse promovendus ook naar Sportpark Inschoten en dat werd een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Rijnvogels voetbalde verrassend goed mee maar bij rust stonden de gastvrouwen toch met 3-2 voor. Na rust speelde voor de toen smalle selectie Rijnvogels parten en moest het toezien dat DTS uitliep naar een 5-2 overwinning. Complimenten aan de ploeg, want het ging het gevecht aan en groef zich niet in.

Deze zaterdag mag het dus weer aan de bak, tegen één van de gedoodverfde kandidaten voor de titel. Rijnvogels is ambitieus en zal morgen alles uit de kast halen om zich ook in te top te kunnen bewijzen. Bewijsdrang wordt een belangrijke peiler morgen, want het is fantastisch om je te meten met één van de parels uit de Topklasse. Daar moeten je naar uitkijken. Op naar een mooie zaterdag.

Volg de verrichten nu ook op Twitter via FC Rijnvogels Dames en Meiden

https://twitter.com/en_fcr?s=21

02/10/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media