HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing RCL VR1 – FCR VR1

Na twee oefenwedstrijden gaat nu het echte werk beginnen voor Rijnvogels. De landelijke KNVB Beker, waar teams worden ontmoet die over het algemeen een klasse hoger spelen dan onze meiden, is het strijdtoneel. Een geweldige uitdaging voor de ploeg, die vorig seizoen heeft laten zien zich te kunnen optrekken aan een sterke tegenstander.

Wat betreft de poule indeling heeft de KNVB zich niet heel erg ingespannen om een beetje variatie te brengen ten opzichte van vorig seizoen. Wederom zullen Ter Leede VR1 en RCL VR1 de tegenstanders zijn, aangevuld met zondag 1e klasser WVC uit Roelofarendsveen. Geen enkel probleem voor onze meiden, want het zijn mooie affiches waarin de ploeg boven zichzelf uit kan stijgen. Dat hebben we vorig seizoen gezien, toen we één goaltje te kort kwamen om voor een mega stunt te zorgen en door de te gaan.

Wederom is RCL de tegenstander. Vorig seizoen werd er met 2-3 verloren op De Kooltuin. De wedstrijd werd op twee avonden gespeeld, door de hevige regenval werd de wedstrijd in de rust, bij een 0-1 voorsprong voor RCL, gestaakt en moest een week later de tweede helft worden uitgespeeld. Rijnvogels speelde alles of niks in de laatste wedstrijd en was verschrikkelijk dicht bij de volgende ronde omdat een punt genoeg was. In de slotsminuut werden twee grote kopballen gemist en dus moest het avontuur vervolgd worden in de districtsbeker. Op dat moment heerste er een klein beetje teleurstelling, maar ook een groot gevoel van trots. Rijnvogels baarde namelijk opzien in de landelijke bekercampagne en wil dat kunstje maar al te graag herhalen. RCL, de ploeg van trainster Jannette Grifioen, heeft de selectie aardig uitgebreid en dus zal het onderste uit de kan moeten worden gehaald door onze meiden. Het vertrouwen is aanwezig, nu de uitvoering nog.

Zaterdag 20 augustus 2016 
14.30 uur: RCL VR1 – FC Rijnvogels VR1
Sportpark De Bloemerd

17/08/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media