HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Ouderwetse zes punten wedstrijd voor Vrouwen 1

TNummer 4 en 5 van de Topklasse treffen elkaar op De Kooltuin

De vijftiende speelronde op het hoogste amateurniveau van Nederland wordt een belangrijke voor FC Rijnvogels. Er komt namelijk bezoek uit de regio Arnhem en omstreken naar De Kooltuin in de vorm van Eldenia. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams bedraagt op dit moment drie punten, waar Rijnvogels nog moet inhalen in het Paasweekend tegen Wartburgia. Er staan dus dure punten op het spel voor beide teams. Gaat Rijnvogels een gaatje slaan en zich langzamerhand weer met de bovenkant van de ranglijst bemoeien of moet het weer plaats nemen als lijstaanvoerder van de middenmoot? Kortom: de ambitie van de Kooltuinbewoners zal weer in daden omgezet moeten worden.

Het zijn altijd spannende ontmoetingen tussen Rijnvogels en Eldenia. Never a dull moment zeggen ze aan de overkant van de Noordzee. De gedachten gaan dan uiteraard gelijk terug naar de heenwedstrijd, de opening van het seizoen 2021/2022. Rijnvogels speelde een sterke wedstrijd tegen Eldenia maar kwam toch tweemaal op achterstand op sportpark Elden. Desalniettemin liet de equipe van Samira El Abdallaoui het er niet bij zitten en toonde veerkracht. Kitty Susan en Kim Zethof wisten in de tweede helft hun ploeg weer op gelijke hoogte te brengen maar Rijnvogels wilde meer en kreeg ook meer. In de 96e minuut mocht Romy Scherpenzeel aanleggen voor een vrije trap zo’n 40 meter van de goal. De laatste kans voor Rijnvogels. Een prachtige voorzet viel op het hoofd bij Kitty Susan die binnen knikte en alles wat Rijnvogels lief was op die dag uit hun dak liet gaan. Drie punten bij de openingswedstrijd en dat klinkt voor aanstaande zaterdag uiteraard ook weer als muziek in de oren.

Maar dat gaat niet vanzelf en de zwart-witten uit het oosten des lands zullen met dezelfde ambitie richting Katwijk aan den Rijn afreizen. Ondanks dat het doordeweeks bij het inhaalduel tegen hoogvlieger DTS Ede flink op de broek kreeg zal er zaterdag een team  staan wat gebrand is om Rijnvogels de eerste thuisnederlaag van dit seizoen te bezorgen. De wedstrijden worden steeds belangrijker en er is op de ranglijst nog een hoop mogelijk voor ons vlaggenschip. De ploeg weet inmiddels wat de norm is die behaald moet worden en dat zal ook zaterdag weer de doorslag kunnen gaan geven. Er kan met recht uitgekeken worden naar een prachtig voetbalgevecht, de aftrap op De Kooltuin is om 14.30 uur.

Sponsor van de wedstrijdbal | Tantoe Tasty
Voor al je babyborrels, kinderfeestjes, bruiloften, bedrijfsevenementen en andere partijen zijn de ijscokarren van Tantoe Tasty de ultieme sfeermakers. Tantoe Tasty is sponsor van ons vlaggenschip bij de vrouwen en staat trots op de presentatiepakken en voetbaltassen.

Met veel enthousiasme zal Tantoe Tasty voor iedereen een heerlijk ijsje scheppen op jouw evenementen of feestje. Altijd voorzien van verschillende smaken ambachtelijk schepijs waar het water je in de mond loopt. Van de bekende smaken aardbeien en chocolade tot aan citroen en vanille. Maar ook smurfenijs, trekdrop, sinaasappel cheese cake en kinderbueno behoren tot het assortiment! Tantoe Tasty maakt je feestje compleet! Of het nu een groot of een klein feestje is… er is altijd een passende ijscokar te huur. Stuur snel een mailtje naar info@tantoetasty.nl en boek onze trotse sponsor van de wedstrijdbal bij FC Rijnvogels tegen Eldenia!

06/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media