HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING| Mooie krachtmeting voor Vrouwen 1

De jacht op punten is geopend 

 

De kop is er eindelijk af voor de Kooltuinbewoners. Vorige week ging de bal ook voor Rijnvogels weer rollen in de topklasse. Koploper Saestum had het goed lastig op bezoek in Katwijk Binnen, maar wist binnen zeven minuten het boeltje te beslissen. De andere keren zat er telkens een beentje tussen, een uitstekende redding of speelde het spel af op de helft van de Zeister lijstaanvoerder. Dit weekend staat de clash tussen de promovendus uit de zaterdag- en zondag hoofdklasse op het programma. Rijnvogels tegen Eldenia. Rood/zwart tegen zwart/wit, het belooft vuurwerk te worden in Arnhem.

 

Eldenia bivakkeert momenteel op de zesde plaats met 16 punten. De ploeg draait een constant seizoen met af en toe een uitschieter of een mindere dag. Kortom: een ideaal seizoen voor een promovendus. De zwart/witten hebben al drie wedstrijden gespeeld na de winterstop en daarin werden vier punten behaald. Met vorige week een knap resultaat: uit bij landskampioen DTS Ede werd er met 2-2 gelijk gespeeld.

 

In de heenwedstrijd op De Kooltuin werd het 1-1 tussen Rijnvogels en Eldenia. Rijnvogels was heer en meester voor rust en kwam terecht op voorsprong via topscoorder Lavinia Poku. Helaas liet de ploeg het na om de wedstrijd vroeg in het slot te gooien en kreeg voor rust nog het deksel op de neus. Na rust  ging de ploeg mee in het lange ballen spel van de tegenstander en verdiende de wedstrijd geen winnaar meer en was de puntendeling terecht.

 

Het is nog even koffiedik kijken wie nu de favoriet is voor de drie punten dit weekend. Op basis van de ranglijst is Eldenia favoriet, op basis van de heenwedstrijd Rijnvogels. Het wordt spektakel op sportpark Elden, met twee ploegen die avontuurlijk voetbal willen spelen en alle registers open trekken voor de overwinning. Rijnvogels snakt naar een succesje, het zou fantastisch zijn als dat dit weekend eindelijk eens zou gebeuren.

 

06/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media