HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Mooie finale voor Heren 1

FC Rijnvogels kan zaterdag periodetitel veroveren

Het is een mooi affiche: FC Rijnvogels – Capelle. Een rechtstreeks duel voor de eerste periodetitel. Met 1 punt voorsprong beginnen de mannen van trainer Thomas Duivenvoorden aan deze clash. De groenzwarte formatie heeft nog geen enkele nederlaag geleden in tegenstelling tot de gastheren maar de Capellenaren speelden vaker gelijk. Er is ook nog een derde kandidaat in de race namelijk het ook nog ongeslagen Zwaluwen wat net als Capelle niet verloor maar ook drie keer een remise moest toestaan. De Vlaardingers gaan op bezoek bij Scherpenzeel dat wisselend presteert.

Een zijn een aantal scenario’s. 1. Bij winst van de Vogels is het team periodekampioen. 2. Bij een gelijkspel zijn de Katwijkers afhankelijk van Zwaluwen. Bij een gelijkspel of verlies van Zwaluwen gaat de titel ook naar De Kooltuin indien de Vogels winnen. 3. Als Capelle wint en Zwaluwen verspeelt punten worden de Capellenaren de winnaar. 4. Winnen zowel Zwaluwen als Capelle dan eindigen beide teams gelijk maar heeft Zwaluwen een beter doelsaldo.

Tja, het kan alle kanten uit. Eén ding is echter duidelijk: de Vogels hebben het allemaal nog in eigen hand en zullen zich ongetwijfeld door een enthousiaste aanhang gesteund weten. Het spektakel begint om 14.30 uur.

04/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media