HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Mooie bekertest voor Vrouwen 1

Vlaggenschip kan tegen competitiegenoot DSS bekijken waar het nu echt staat 

De kop is eraf als het gaat om de landelijke beker. In de mini derby tegen Ter Leede II werd al snel duidelijk dat het krachtsverschil te groot was om er een echte wedstrijd van te maken. De zes doelpunten die gemaakt werden waren van grote schoonheid en ook van het voorbereidende werk kon worden genoten. Het spelplezier spatte er vanaf en dat is mooi om te zien. De lijn omhoog is al een tijdje ingezet. Ook werd direct na de wedstrijd duidelijk dat het aanstaande zaterdag een tegenstander van formaat treft die een goed beeld gaat geven van hoe de ploeg er op dit moment voor staat. Uit Haarlem komt DSS op bezoek, een team waar Rijnvogels het traditioneel altijd lastig tegen heeft maar waar het ook met een warm gevoel op terug kan kijken.

Een grote test dus aanstaande zaterdag op De Kooltuin. Hoe staat Rijnvogels er nu echt voor na een sterke voorbereiding tegen tegenstanders van formaat? Voor DSS zal dezelfde vraag gelden. Zij wonnen bijvoorbeeld knap van Sparta Rotterdam, die met hun beloftenteam gaat aansluiten bij hun leeftijdsgenoten in de Eredivisie en afgelopen woensdag nog wonnen van Topklasser Wartburgia. Rijnvogels heeft een positieve balans tegen de Haarlemmers, maar moet altijd heel diep gaan om de winst over de streep te trekken. Dat zal aanstaande zaterdag niet anders zijn. De mooiste herinnering gaat natuurlijk uit naar zaterdag 16 mei 2019 toen op bezoek bij de rood-groenen het kampioenschap in de Hoofdklasse werd opgeëist. Het werd toen een mooie 0-3 overwinning met doelpunten van tweemaal Jannette van Belen en ook aanvoerder Ramona van der Harst deed een duit in het zakje. Het feest daarna was enorm. De thuisploeg zou tekenen voor weer zo’n zege maar beseft maar al te goed dat het waarschijnlijk een hele zware klus gaat worden want DSS is een zeer gevaarlijke ploeg met sterke wapens.

Zaterdag is het Super Saturday op De Kooltuin. Om 11.30 uur trapt Vrouwen 1 af tegen DSS en om 14.30 uur zal Heren 1 hun goede competitiestart een vervolg willen geven tegen Rijsoord. Ook Vrouwen 2 speelt thuis en zij zullen tegen Zuidland vol voor de winst gaan. Ons vlaggenschip bij de vrouwen moeten dus de toon zetten voor een geweldige voetbalmiddag. Het zal vuurwerk gaan worden op De Kooltuin en de winnaar stelt alvast een ticket naar de volgende ronde van de KNVB Beker veilig.

Zaterdag 11 september 2021 
FC Rijnvogels VR1 – DSS VR1
Aftrap 11.30 uur

 

 

 

08/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media