HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | Lastige klip voor Vrouwen 1 in Haarlem

Na twee weken zonder Topklasse voetbal gaat zaterdag de motor weer volop draaien voor ons vlaggenschip bij de vrouwen. De ranglijst laat op dit moment zien dat Rijnvogels op de vierde plaats bivakkeert en goed uit de winterstop is gekomen met een overwinning tegen Eldenia en een gelijkspel, ook al ging de overwinning pas in de slotminuut aan de neus voorbij, tegen landskampioen FC Eindhoven. Zaterdagmiddag trekt de Rijnvogelkaravaan naar Haarlem om de degens te kruisen met DSS.

Op de Pim Mulierlaan is het lastig winnen voor de hogergeplaatste teams in deze competitie. DSS is een moeilijk te bestrijden ploeg wat eigenlijk te laag staat voor de kwaliteit die ze in huis hebben. Net als Rijnvogels zijn de rood-groenen na de winterstop nog ongeslagen, de laatste nederlaag dateert zelfs van half november. In de thuiswedstrijden liet de huidige nummer 7 van de Topklasse Saestum, DTS Ede en Oranje Nassau alle drie met slechts een punt huiswaarts keren. Rijnvogels zal dus op haar best moeten zijn en is gewaarschuwd, in de heenwedstrijd op De Kooltuin wist het in de slotseconde pas te juichen toen Romy Speelman met haar gouden linkerbeen haar ploeg in vuur en vlam zette.

Een goed resultaat en wellicht een driepunter betekenen voor de Katwijk Binders hele goed zaken doen, ook gezien het programma op de andere velden. DSS zal de punten uiteraard graag in eigen huis willen houden, want dat betekent dat de aansluiting met de subtop echt omvang gaat krijgen. Spektakel gegarandeerd dus voor twee ploegen die graag de drie punten over de streep willen trekken.

23/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media